Flyttelass

Skal du sende flyttelass? Få profesjonell transport av flyttelasset ditt, til konkurransedyktige priser. Transport av flyttelass i Oslo, Bærum, Asker og ellers i Viken fylke. Flytter også mellom alle byer i Norge, og til utlandet. Trygg flytting på markedspris, for private og bedrifter. Fornøyde kunder er viktig for oss! Les anmeldelser fra over 100 fornøyde kunder! Gratis befaring i Oslo og Viken.

flyttelass

Bestill rengjøring og flytting, og få 20 % rabattutflyttingsvask. Vi er et godkjent vaskebyrå, og rengjør rent og pent for deg! Kontakt for bestilling, eller pristilbud. 

Relevant:  Kontorflytting  Pianoflytting  Minilager

Flyttelass pris

Pris for transport av flyttelass, beregnes etter:

 • Antall og vekt på eiendeler som skal fraktes
 • Hvor enkel tilgang ved utbæring. Er det trapper, heis osv?
 • Hvor enkel tilgjengelighet for flyttebilen. Kan man kjøre helt inn, når man laster opp?
 • Antall kilometer det skal transporteres

 

CreaMan AS flyttebyrå tilbyr gratis befaring i Oslo, Asker, Bærum, Lillestrøm og Follo. Vi kommer ut, og gir et konkret pristilbud der og da. Utfører befaring på kveld og i helger ved behov. 

Sende flyttelass i Norge?

Skal du sende flyttelass i Norge, kan du trygt velge oss. Vi transporterer flyttelasset ditt trygt og effektivt, til alle byer i Norge. Inkludert til Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Trygg flytting mellom byer i Norge. Våre sjåfører har lang erfaring på norske veier, og med norsk vær, og norske kjøreforhold. 

Flyttelass til utlandet

Skal du flytte til utlandet, og trenger å få sendt flyttelasset ditt? Vi utfører kvalitetssikret flyttetransport til de fleste land i Europa. Våre ansatte har solid erfaring på europeiske veier, de sørger for at dine eiendeler kommer trygt frem. Transporterer til blant annet:

 • Sverige
 • Finland
 • Danmark
 • Storbritannia
 • Tyskland
 • Spania

Trygg flytting av flyttelasset ditt!

Uansett om du skal flytte internt i Oslo, mellom byer i Norge, eller til utlandet, sørger vi for trygg transport av ditt flyttelass. Tilbyr alt av flyttetjenester for private, bedrifter og offentlige aktører. Bistår med:

 • Rydding og pakking
 • Demontering/montering
 • Bæring og transport
 • Flyttevask
 • Sortering og bortkjøring av søppel
 • Mellomlagring