Om oss

CreaMan AS ble etablert i 2017, og har i dag syv ansatte. Vi er et fullservice flyttebyrå, som utfører flytting for privat, bedrift og offentlig sektor. Holder sentralt til på Helsfyr i Oslo. 

Hos oss skal kundene oppleve en trygg og effektiv flytting, til konkurransedyktig pris. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Opp igjennom årene har vi bygget en portefølje av tilfredse kunder, som benytter våre tjenester igjen og igjen. Vi er stolte av å være det høyest rangerte flyttebyrå på Google i Oslo, med over 160 fornøyde kundeanmeldelser

daglig leder
Andreia Ionela Stan er daglig leder, med lang erfaring innen administrasjon. Har også god kompetanse og det faglige ansvaret for våre rengjøringtjenester. 
medeier Marian
Marian Stoica er medeier, med det faglige ansvaret for flytteoppdrag. Marian har lang erfaring og solid kompetanse. Ikke minst en tillitsfull og hyggelig kar.

Se våre flinke medarbeidere på jobb

bærer opp en trapp
Av og til er det praktisk å være to når man bærer.
Andre ganger holder det med en mann. Her er Marian i aksjon.
stor flytting tunge ting
Skal man flytte store tunge ting, gjelder det å være kreativ.
monterer
Vi utfører alt av montering ved behov. Både de og re - montering
kast av søppel
Trenger du å få kastet gjenstander, kjører vi det direkte til avfallsstasjonen.
flyttevask
Vi utfører også flyttevask av høy kvalitet. Sørger for at det blir rent og pent!
tunge gjenstander på flyttetralle
Av og til er det praktisk med flyttetralle.
Korrekt sikring under transport er viktig.
CreaMan AS utfører større flyttinger for bedrifter og kontorlokaler.
Utfører også mindre flytteoppdrag for private. Tilpasset ditt behov.
pianoflytting
Pianoflytting er vi spesialist på! Her er Marian i aksjon.
bilpark
Med en tilpasset bilpark, tar vi alle type flytteoppdrag.

En trygg, effektiv og hyggelig flytteopplevelse

CreaMan AS tilbyr en profesjonell flytteprosess av høy kvalitet. Vårt flyttepersonell har lang erfaring med store og små flytteoppdrag for private og bedrifter. Eiendeler er viktig for folk, de har ofte stor emosjonell og økonomisk verdi. De håndterers med stor forsiktighet under bæring og transport.   

Fullsikret skadeforsikring.

Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Sikre betalingsordninger.

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

For samarbeidsavtaler

CreaMan As har flere samarbeidspartnere, inkludert Crown Relocation og Movement AS. Vi er alltid interessert i flere, for gjensidig verdiskapning og utvikling. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.