Om oss

biler og ansatte

CreaMan AS ble etablert i 2017 og har i dag 10 ansatte. Bedriften tilbyr servicetjenester for bedrifter og private innen flytting og rengjøring. Fokus på å levere tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, har gitt oss mange fornøyde kunder. De benytter våre tjenester igjen og igjen. Les anmeldelser fra over 100 fornøyde kunder. Vi er totalleverandør under flytteprosessen. Bistår med montering, bæring, transport, lagring, rengjøring, mellomlagring og bortkjøring av søppel. Lar du et flyttebyrå bistå gjennom hele prosessen, blir det enklere, mer effektivt og rimeligere. Tilbyr flyttehjelp i Oslo og Viken. Les mer om områder vi betjener.

daglig leder

Andreia Ionela Stan
Daglig leder

Andreia har lang erfaring innen administrasjon. Har også god kompetanse og det faglige ansvaret for alle rengjøringtjenester CreaMan tilbyr. 

Les mer om Andreia på Proff.no 

medeier Marian

Marian Stoica.
Medeier

Marian har lang erfaring, god kompetanse og det faglige ansvaret for alt av flyttetjenester, transportoppdrag og montering. 

Les mer om Marian på Proff.no

Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Derfor har vi Fornøydhetsgaranti på alle våre rengjøring og flyttetjenester. 

Trygg flytting.

CreaMan AS tilbyr en profesjonell flytteprosess av høy kvalitet. Vårt flyttepersonell har lang erfaring med store og små flytteoppdrag for private og bedrifter. Eiendeler er viktig for folk, de har ofte stor emosjonell og økonomisk verdi. De håndterers med stor forsiktighet under bæring og transport.   

Fullsikret skadeforsikring.

Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Trygge betalingsordninger.

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

 

Rengjøringsavtaler for bedrift.

Ønsker du faste avtaler for bedrift? Vi tilbyr serviceavtaler innen rengjøring og kontorvask for bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner i Oslo og Akershus. Høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Vi kommer gjerne på kostnadsfri befaring. Kontakt oss for pristilbud eller mer informasjon.

Ser du etter samarbeidspartnere?

CreaMan As har flere samarbeidspartnere, inkludert Crown Relocation og Movement AS. Vi er alltid interessert i flere, for gjensidig verdiskapning og utvikling. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat. 

Tjenester:  Flytting  Rengjøring  Montering  

Gå til:  Hjem  Kontakt oss  Aktuelt  Anbefalinger  Flytteutstyr