Søppeltaxi

Superbillig Søppeltaxi i Oslo. Henter all type søppel og avfall, miljøvennlig og raskt. Fornøyde kunder er viktig for oss. Les anbefalinger fra over 160 fornøyde kunder.

Billig og rask

Oslo og omegn

Enkel fastpris

Ledig nå

Rydding, sortering og bæring
bortkjøring av søppel oslo
Lossing i søppeltaxi
henting av avfall
Bortkjøring av avfall
Levering på avfallsstasjon

Transparente priser

Du får kvittering i etterkant, som viser nøyaktig hvor lang tid vi har brukt, og vekt på kolli som er tømt. Slik kan du enkelt kontrollere at prisen er korrekt. Kontakt for enkel fastpris.

Rask og billig søppeltaxi i Oslo. Henting og bortkjøring, av søppel og avfall. Har du et hasteoppdrag? Vi har god kapasitet, og rykker ut samme dag. Vår avfallstaxi er ledig for oppdrag nå!

Relevant:  Henting av hageavfall  Kaste kjøleskap  Tømming av hus  Rydding av dødsbo

søppeltaxi oslo

Søppeltaxi i Oslo

CreaMan AS rykker raskt ut, og henter søppel og avfall for deg! Ingen oppdrag for store eller små for oss. Vi fjerner så og si all type avfall og søppel, og kildesorterer alltid!

Pris, responstid og fleksibilitet.

Når man skal bli kvitt søppel og avfall, er tre faktorer ekstra viktig for kundene:

 • Pris – det må være rimelig
 • Responstid – man må kunne ta oppdrag omgående
 • Fleksibilitet – man må tilpasse seg kundens tidsplan
Gjenstander du skal ta vare på?

Har du gjenstander du ønsker å få fraktet vekk, men som ikke skal kastes? Vi er et fullservice flyttebyrå i Oslo og Bærum, og tilbyr alt innen bæring og transport. Enten du trenger å få fraktet gjenstander til en annen adresse, til Fretex eller til minilager så hjelper vi deg. 

Miljøvennlig avfallstaxi

CreaMan AS er nøye med kildesortering, ved henting av søppel og avfall. Miljøvennlig kildesortering er viktig, for at mest mulig av det vi kaster går til gjenbruk, og for å skille ut uønsket og farlig avfall. Det er mye forskjellig type avfall og søppel, og grundig sortering i forkant sørger for at det havner riktig på avfallsstasjonen.

Sorter gjerne selv

Du kan gjerne sortere søppelet før vi kommer, slik at vi bare henter det. Ellers sorterer vi det når vi kommer. Det er helt opp til deg. Vi vil uansett gå igjennom å kontrollsjekket at avfallet er riktig sortert. Vi tar kildesotering og miljøet vårt på alvor!

Henting av avfall

Vi henter så og si all type søppel og avfall. Det inkluderer hageavfall, matavfall, hvitevarer, bygningsmateriell, elektroniske gjenstander (tv, radio, PC osv), møbler, klær og mye mer. Riktig sortering og organisering er viktig, slik at avfallet havner riktig på avfallsstasjonen.

Hageavfall

Spesielt i vår og sommer perioden rydder mange i hagen, borretslag, i sameier og utenfor bedriftslokaler. Da blir det mye overflødig haveavfall som må kjøres bort. Vi henter all type avfall fra hagen som kvister, grass, jord, kompost og trær. Kan både hente ferdige hauger, eller rydde sammen først. Det er helt opp til dere. Vi kildesorterer hageavfall, slik at det havner riktig på avfallsstasjonen.

Hvitevarer
Henter alle type hvitevarer som vaskemaskin, fryser, kjøleskap, mikrobølgovn og oppvaskmaskin. Hvitevarer har mye elektronikk, derfor er det ekstra viktig å kildesortere, slik at de havner riktig på avfallsstasjonen. 
Bygningsmaterialer

Har du pusset opp og må få kjørt bort avfallet? Vi henter all type bygningsmateriell som planker, gips, glass, mur, lister, veggplater og mer. Materialene organiseres og sorteres slik at de havner riktig på miljøstasjonen. Vår søppeltaxi utfører henting for private, bedrifter og byggaktører.

Møbler

Kaster alle type møbler som stoler, bord, sofa, sittegrupper, piano, skap, benker og mer. Våre sterke flyttekarer henter møbler i alle størrelser og former. Vi kildesorterer slik at de havner riktig på avfallsstasjonen. Ønsker du å levere brukte møbler til Fretex eller andre veldedige organisasjoner, så kan vi frakte dem ditt for deg.

Utover hageavfall, hvitevarer, bygningsmaterialer og møbler, så kaster vi også mye annet. Inkludert elektronisk utstyr, matavfall, klær og leker.

Farlig avfall

Ifølge avfallsforskriften er farlig avfall “Avfall som ikke hensiktsmessig kan håndteres sammen med annet husholdningsavfall eller næringsavfall, fordi det kan medføre alvorlige forurensninger eller fare for skade på mennesker eller dyr.”

Farlig avfall kan deles inn i noen hovedtyper:

 • Eksplosivt avfall 
 • Helse- og miljøskadelig avfall
 • Avfall med organiske miljøgifter
 • Gasser og trykksatte beholdere
 • Herdere og reaktivt avfall
 • Rengjøringsmidler og etsende avfall
 • Bekjempningsmidler og giftig avfall
 • Tungmetallholdig avfall
 • Maling og løsemidler
 • Drivstoff og fyringsoljer
 • Spilloljer og oljeforurenset avfall

Bortkjøring av søppel Oslo

Vi utfører bortkjøring av søppel og avfall i Oslo og Bærum. Det inkluderer Ski, Ås, Drøbak, Nesoddtangen, Nordstrand, Holmlia, Lørenskog, Majorstuen, Frogner, Holmenkollen, Kolbotn og Asker. I alle disse områdene har vi kort responstid, og kan ofte utføre henting av søppel og avfall samme dag. Generelt sett har vi ikke søppeltaxi utenfor disse områdene, men er det store jobber så utfører vi oppdrag på hele Østlandet. Kontakt oss, så finner vi en løsning.

Gå til:  Flyttebyrå Oslo  Om oss  Kontakt oss  Pakkeutstyr  Soppeltaxi Oslo