Kundeanmeldelser

Flytteservice og transport

Flytteservice og transport i Oslo og omegn. Les over 140 fornøyde kundeanmeldelser.  

Flytteservice Oslo

CreaMan AS tilbyr flytteservice og transport i Oslo og omegn. Fra Asker, til Ski, Lørenskog og Nesoddtangen. Vi tilbyr også flyttetransport, fra Oslo til alle byer i Norge. Flytteservice fra A til Å, inkludert montering, rengjøring, bæring og transport. Våre flyttefolk har lang erfaring, og høy kompetanse, du blir garantert fornøyd. Kontakt for gratis befaring, eller priser. 

Flytting fra A til Å

Vi bistår gjennom hele flytteprosessen. Fra pakking, montering, bæring og transport. La et firma, bistå deg gjennom hele flyttingen. Det er enklere, mer praktisk og billigere for deg. 

Våre tjenester

Utfører en rekke flyttetjenester for privat, bedrift og offentlige aktører. Høy grad av fleksibilitet, flyttingen tilpasses den enkelte kundens individulle behov. Store og små flytteoppdrag.

På markedspris

Våre flyttetjenester ligger på markedsnivå. Vi er ikke billige, men heller ikke dyre. Det sikrer deg som kunde, en flyttetjeneste av høy kvalitet, på riktig prisnivå. Kontakt for pristilbud.

Tilpasset din tidsplan

Folk har travle hverdager, det er mye som skal gå opp. Det er vi i CreaMan AS klar over. Derfor strekker vi oss langt, for å tilpasse oss din tidsplan. Vi utfører flytteservice og transport både på kveld, natt og i helger. Har høy kapasitet, er ledig for oppdrag nå.

Flytteservice Oslo
Oslo transport og flytteservice

Vi kan lett forveksles med Oslo transport og flytteservice AS. Vi er ikke det firmaet. De dyktige folkene i Oslo transport og flytteservice AS, holder til i Kantarellen Terrasse 26, 1286 Oslo, og kan nåes på telefon: 936 89 839. Vi ønsker deg lykke til med flyttingen.