Flyttebyrå pris

Hva koster flyttebyrå i 2022?

Hva er pris for flyttebyrå i 2022? Priser varierer mellom byråene. Se enkel oversikt, over hva du kan forvente at flyttehjelp koster. 

Bestill flytting

CreaMan AS er et flyttebyrå i Oslo, som utfører flytting fra Østlandet til hele Norge. Høy kvalitet, på markedspris. Klikk og les anmeldelser fra over 140 fornøyde kunder

Totalleverandør

Vi er totalleverandør, og bistår fra A til Å i flytteprosessen. Planlegging, levering av flyttemateriell, pakking, demontering, rengjøring, bæring, transport og mellomlagring. La et flyttebyrå bistå gjennom hele prosessen. Det blir enklere, og rimligere for deg. Kontakt for tilbud, eller gratis befaring

Bra priser

Høy kvalitet

Gratis befaring

Ledig nå

flyttebyrå pris

Relevant:  Hva koster flyttevask

Flyttebyrå priser

Du kan spare mye penger, ved å velge flyttebyrå med omhu. Få mer informasjon om:

 • Prisvariasjon mellom byråer
 • Hva som bestemmer prisen
 • Hvordan få best pris
 • Hvordan velge riktig byrå
 • Å unngå billige useriøse aktører
Priser varierer mellom flyttebyrå

Pris for flytting, varierer mellom flyttebyrå. Der det er mange flyttebyråer, som f.eks. på det sentrale Østlandet, varierer det mye hva flyttehjelp koster. Her finner du priser over, og godt under markedspris. Spesielt i de store byene, finner du både veldig dyre og billige aktører.

Hva bestemmer prisen?

Pris for flyttehjelp, vurderes utifra flere faktorer. 

Kolli

Antall kolli, og størrelsen på gjenstadene påvirker prisen. Jo flere kolli, og store gjenstander, jo mer tid tar flyttingen. Spesialgjenstander som piano, flygel, safe og store TV – skjermer, gir et høyere prisestimat.

Tilgang/beliggenhet

Hvor enkel tilgangen er fra hvor man skal flytte fra og til, er med på å bestemme prisen. Kan flyttebilen rygge helt inn? Må det bæres ned trapper, eller er det heis tilgjengelig? F.eks. så vil flytting fra en toppleilighet i en blokk, være dyrere enn flytting fra et plan i en bolig.

Lengden på transport

Jo lengre avstand, jo høyere blir kostnaden. Det er fordi det blir en høyere kostnad for drivstoff, bompenger og timepris for kjøring. Mange flyttebyrå opererer med en rabatt pr kilometer, jo lengre avstanden er. Så jo lengre transporten er, jo billigere blir det pr. kilometer.

Egeninnsats

Jo mer egeninnsats man gjør ved flyttingen, jo rimligere blir det. Man kan f.eks:

 • Pakke ned selv
 • Demontere
 • Rengjøre
 • Hjelpe til å bære og transportere
Hvordan spare penger

Den beste måten å få god pris på flytting, er å innhente tilbud fra flere aktører. Innhent minimum fem tilbud, og sammenlign priser. Da vil du få en ca. gjennomsnittspris, og vil kunne luke ut de dyreste firmaene. Husk også å insister på å få med alle kostnader i tilbudet, slik at du ikke får en negativ overraskelse i etterkant. 

Vurder referanser, økonomisk soliditet og forsikringer

Etter å ha innhentet tilbud, og luket ut de dyreste og billigste aktørene, sitter du forhåpentligvis igjen med noen gode alternativer. For å vurdere kvaliteten på firma, anbefaler vi å:

 • Sjekke referanser på Google, Facebook eller bedriftens nettsider.
 • Sjekke byråets økonomi på f.eks. Proff.no. Jo mer solid økonomi, jo mer seriøse er ofte firmaene.
 • Forhør deg om byråenes forsikringsavtaler.
Ikke velg billig flyttebyrå

Det kan være fristende å gå for det billigste tilbudet. Men vi anbefaler å ikke bra la pris, avgjøre hvem du velger. Det er mange useriøse aktører, som tilbyr flyttehjelp, spesielt i de store byene. Det er flere risikoer ved å velge et veldig billig flyttebyrå. Det kan være:

 • Dårlig kommunikasjon, flyttepersonell som ikke snakker norsk
 • Uvøren og uforsiktig behandling av dine eiendeler
 • Svart arbeid
 • Mangel på skadeforsikring
 • Tyveri og skadeverk
Eiendeler er viktig, velg flyttebyrå med omhu.

Mange har dyre og personlige gjenstander, som skal håndteres under flytting. F.eks. smykker, bilder, kunst, arvegjenstander, flygel og dyr elektronikk. Det er viktig at dette håndteres med forsiktighet under bæring og transport. Valg av et billig og useriøst flyttebyrå, kan koste mer enn det smaker. Velg et flyttebyrå på markedspris. Det sikrer deg som kunde en flytteservice av tilfredstillende kvalitet. 

hva koster flyttebyrå

Pris og kvalitet 

Pris for flyttehjelp, varierer mellom flyttebyrå. Innhent tilbud fra minimum fem aktører og sammenlign priser. Da kan du enkelt luke ut, de dyreste og de billigste. Når du har funnet de som ligger på et akseptabelt prisnivå, sjekk kundeanmeldelser på Google, Facebook, 1881 eller Gule Sider. Sjekk også flyttebyråets økonomiske tilstand på f.eks. Proff.no. Jo mer forarbeid du gjør ved valg av flyttebyrå, jo større sannsynnlighet for en bra flytteopplevelse!

Priser for langdistanse flytting

Langdistanse flytting har en høyere kostnad, enn når man skal flytte innad i byer. Grunnet tiden det tar å kjøre, samt drivstoffutgifter og bompenger. Få informasjon om prisforskjeller på:

 • Flytting mellom byer i Norge
 • Flytting til utlandet
Flytting i Norge

Norge er et vidstrakt land, med store avstander. Mange steder i Norge, spesielt på Vestlandet og Nord Norge, kan det være kronglete å komme frem. Med f.eks. ferger, man må benytte seg av. Det medfører høyere kostnader til bensin og bompenger, og tiden transporten tar. Man bør velge et flyttebyrå, som har lang erfaring med flyttetransport over store avstander. De har ofte løsninger og metoder som gjør flyttingen kostnadseffektiv.

Flyttetransport til utlandet

Pris for flytting til utlandet, varierer etter hvor man skal flytte, og hvor stort flyttelass man har. F.eks. flytting til Danmark, koster mindre enn hvis du skal flytte til USA. Skal man flytte til land nær Norge, som Sverige eller Tyskland. Da lønner det seg å velge et standard flyttebyrå, med erfaring med langdistanse flyttetransport. Skal man flytte over store avstander, som til Australia eller Amerika, bør man vurdere et profersjonelt flyttetransport selskap. Disse firmaene har standariserte flytteløsninger, som gir deg en kostnadseffektiv pris.

Les også:  10 tips som gjør det enklere å flytte

flyttehjelp pris

Hvor mye koster flyttebyrå i 2022

Vi håper at denne artikkelen har vært til hjelp, slik at du finner et bra flyttebyrå til passende pris. Ved å innhente flere tilbud, kan du sammenligne priser, og finne det byrået som passer ditt behov best. CreaMan AS tilbyr flytting for privat og bedrift i hele Norge, samt flyttetransport til Europa. Høy kvalitet, til riktig pris. Kontakt oss gjerne for et bra tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!  

Tidligere artikler:   Flytting Oslo   Flyttefirma Oslo