Tømming av hus

Tømming av hus og bolig i Oslo. Vi rydder, tømmer og kjører bort. Fornøyde kunder er viktig for oss! Les anbefalinger fra over 100 fornøyde kunder. Totalleverandør ved tømming og rydding av hus. Kontakt for gratis befaring!

Tømming av hus

Relevant:  Bortkjøring av hageavfall  Kaste kjøleskap

Tømme dødsbo? Vi er spesialist på tømming og rydding av dødsbo i Oslo og Viken. Kjøper også hele eller deler av boet, og frakter det bort. Kontakt for gratis befaring

Effektiv tømming av bolig

Bistår gjennom hele prosessen, ved tømming av bolig. Det inkluderer:

 

La et flyttebyrå bistå gjennom hele prosessen, ved tømming av hus. Da blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. Bestill rengjøring av bolig sammen med tømming, og få 20 % rabatt på utvasken.

Rydding av hus

Å rydde hus, kan være en omfattende oppgave. Det er ofte mange eiendeler, man ikke vet hva man skal gjøre med. Spesielt i eldre hus, hvor man ikke har helt oversikt. Vi rydder og sorterer, slik at boet blir oversiktlig. Eiendeler og gjenstander grupperes, etter hva som skal:

  • Kastes
  • Mellomlagres
  • Selges
  • Taes med til annen avtalt lokasjon
Rydde selv?

Ønsker du å rydde selv? Det er helt ok. Du pakker og rydder, vi kommer og transporterer det bort. Enkelt, praktisk og effektivt. Vi utfører oppdrag i Oslo og deler av Viken fylke. Det inkluderer Drøbak, Nesoddtangen, Ås, Kolbotn, Nordstrand, Majorstuen, Lillestrøm, Lørenskog, Asker og Bærum. Store oppdrag utfører vi over hele Østlandet. Kontakt for gratis befaring

Les også:  Flyttelasset  Vask av leilighet ved flytting  Flyttemelding  Flyttetaxi  Moving company Oslo  Flyttebyrå Moss  Flytte fra Trondheim til Oslo?  Flytte fra Bergen til Oslo?