Vindusvask

Vindusvask Oslo, Bærum og Asker. Vi utfører vask av vinduer for bedrift og private. Profesjonelt og effektivt til konkurransedyktige priser. Vi bruker renholdsprodukter og utstyr spesielt tilpasset vindusvask. Få skinnende rene vinduer. Rengjøring med kvalitetsgaranti.

Mange fordeler med rene vinduer.

  • En finere utsikt
  • Friskere og bedre atmosfære (mer naturlig sollys kommer inn) 
  • Økt produktivitet og energinivå
  • Det blir lysere og triveligere
  • Miljøvennlig (rene vinduer holder kald luft ute om vinteren, og isolerer for varm luft om sommeren)
 
Høy kvalitet på markedspris. Våre dyktige renholdere har lang erfaring med utvendig og innvendig vindusvask. De er punktlige, hyggelige og serviceinnstilte. Kontakt oss for pris, eller befaring. 
vindusvask oslo

Vindusvask bedrift/privat.

Vindusvask gjør vi for kjøpesentre, bedriftlokaler, skoler, barnehager, butikker, restauranter, tannlege kontor, treningssentre og offentlige bygg. (som Nav, rådhus, sykehus osv)  Både privat, bedrift og det offentlige markedet. 

Faste avtaler. 

Behov for fast avtale? Langsiktige avtaler gir trygghet og kontinuitet for kundene. Prisen blir også bedre totalt sett. Faste avtaler gis både private og bedrifter, uavhengig av størrelsen på oppdraget. Vi rengjør da på faste tidspunkt etter avtale med deg. Vi er fleksible, lengden på avtalen tilpasses etter ditt behov.

Alt innen rengjøring.

CreaMan AS vaskebyrå tilbyr alt innen vask og rengjøring. Det inkluderer tepperens/sofarens, vask av kontor, rengjøring av bygg, vask før visning, rengjøring av trapper/oppganger og bortkjøring av søppel og avfall. Rengjøringtjenestene tilbys private og bedrifter. Alltid høy kvalitet og konkurransedyktige priser. 

Vindusvask Oslo og Bærum.

Vi utfører vindusvask i Oslo, Bærum og Asker. Det inkluderer Majorstuen, Grunerløkka, Lørenskog og Nordstrand. Er det større oppdrag for bedrifter eller offentlige institusjoner, så tar vi jobber også i Lillestrøm, Drammen, Ski, Ås, Vestby, Moss og Nesoddtangen. Kontakt oss, vi finner en løsning. 

Rengjøringtjenester:   Kontorvask   Byggvask   Visningsvask   Trappevask 

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt  Aktuelt

Kontakt

Tjenester

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.