Flyttebyrå Majorstuen

Flyttebyrå Majorstuen og omegn. Flytte til, fra eller internt på Majorstua? CreaMan AS tilbyr flyttehjelp av høy kvalitet på markedspris. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Vi er stolte av å ha over 160 anmeldelser med 5 stjerner på Google. Klikk for å lese tilbakemeldinger.  

majorstuen flyttebyrå
Vi utfører små og store oppdrag ved privatflytting.
majorstua flyttebyrå
Tilbyr også flytting for bedrifter og offentlig sektor.

Få en trygg og stressfri flytteopplevelse

Bra pris

Majorstuen og omegn

Profersjonell tilnærming

Ledig nå

Vår jobb er å gjøre flyttingen stressfri for deg! Med god planlegging og effektiv gjennomførelse, sørger våre erfarne medarbeidere for en god flytteopplevelse. Utfører oppdrag i alle størrelsesordner, fra enkel bærehjelp, til pakking, bæring og transport. Flyttehjelpen skreddersys akkurat ditt behov. Skal du flytte til, fra eller internt på Majorstua er CreaMan AS flyttebyrå et trygt valg. Kontakt for bestilling eller prisestimat. 

flytte til holmenkollen
Du er garantert strålende flytteservice med CreaMan AS, når du flytter på Majorstuen og omegn.

Andre områder:  Flyttebyrå Bærum  Grunerløkka Flyttebyrå  Flyttebyrå Oslo

Sikker flytting av dine eiendeler

Eiendeler er viktig for folk. De har ofte stor materiell og/eller emosjonell verdi. Det være seg dyrt elektronisk utstyr (som tv skjermer, lydanlegg og spillkonsoller) dyre møbler, eller antikvariske gjenstander (som piano/flygel, malerier og gamle antikvariske møbler) Man ønsker at eiendelene skal kommer trygt og uskadet frem, og man ønsker god kommunikasjon og samhandling med flyttepersonellet. Alt dette garanteres hos CreaMan AS flyttebyrå.

Majorstua flyttebyrå

Flyttebyrå i Oslo varierer i kvalitet. Det kan være utfordrende å finne flyttefirma som oppfyller ønskede kriterier.  Vi har skreddersydde løsninger for kunder på Majorstua og Oslo vest. Hvor vi tilbyr flytting av høy kvalitet i alle ledd. Fra planlegging og gjennomføring, til oppfølging i etterkant. En kvalitetssikret flytteprosess innebærer:

  • God planlegging og kommunikasjon med kunden
  • Riktig håndtering, sikring og transport av eiendeler 
  • Hyggelige og serviceinnstilt personell
  • Flyttebyrå har skade og transportforsikring
  • Skreddersydde løsninger
  • Korrekt prissetting
  • Enkle og trygge betalingsordninger
  • God oppfølging i etterkant
 

CreaMan AS har allerede bistått flere kunder på Majorstuen, Ullern, Røa, Frogner og Holmenkollen gå gjerne inn og les anmeldelser fra fornøyde kunder.   

Priser

Det er ikke å komme utenom at pris og kvalitet har en sammenheng. Velger du et billig flyttebyrå så er sannsynligheten større for en dårligere tjeneste. Spesielt i Oslo og Akershus, hvor det er useriøse aktører som benytter svart arbeid og utenlandsk arbeidskraft. Våre flyttetjenester ligger på markedspris, det sikrer deg en trygg flytteprosess av høy kvalitet i alle ledd. 

Flyttetjenester  

Vi tilbyr en rekke flyttetjenester for private og bedrifter på Majorstua og Oslo vest. Det inkluderer:

La et flyttebyrå bistå gjennom hele prosessen. Da blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. Kontakt oss for gratis befaring. 

majoren flyttebyrå

Majorstuen bydel

Majorstua ligger sentralt i Oslo by, og er en del av bydel Frogner. Strøket grenser til Volvat, Frognerparken, Frogner, Briskeby, Hegdehaugen, Fagerborg, Marienlyst, Homansbyen og Pilestredet. Sentralt på Majorstuen ligger Valkyrie plass med plassering mellom Bogstadveien og Valkyriegaten. Sentralt på Majorstua finner du en rekke butikker, restauranter, barer og fritidsaktiviteter. Blant annet Colosseum kino, Den gamle major og Pust restaurant. 

Utover Majorstuen tilbyr vi flytting ellers i Oslo by og Viken fylkeskommune. Vi har skreddersydde løsninger spesielt tilpasset de som bor på Frogner, Drøbak, Ullern, Grunerløkka, Røa, Nordstrand, Holmenkollen, Bærum og Asker. Flyttehjelp for private og bedrifter av høy kvalitet på markedspris. Kontakt oss for gratis befaring eller pristilbud. 

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Pakkeutstyr

Kontakt

Tjenester

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.