Flyttebyrå Bærum

Flyttebyrå Bærum og Sandvika. Flyttehjelp av høy kvalitet, på markedspris. Fokus på kundetilfredshet, har gitt resultater. CreaMan AS er det høyest rangerte flyttebyrå på Google i Oslo, med over 100 anmeldelser med 5 stjerner. Klikk og les kunders opplevelser med oss. 

flyttebyrå bærum

Bestill flytting + flyttevask og få 20 % rabatt på flyttevasken. Kontakt for bestilling. 

Bærum flyttehjelp

Flyttebyrå i Oslo og Viken varierer i kvalitet. Det er utfordrende å finne byråer som oppfyller ønskede kriterier.  Vi har skreddersydde løsninger for kunder i Bærum, Sandvika, Stabekk, Fornebu, Østerås, Slependen og Bekkestua. Med flyttehjelp av høy kvalitet i alle ledd. Fra planlegging og implementering til oppfølging etter utført oppdrag. En flytteprosess av høy kvalitet innebærer:

  • God planlegging og kommunikasjon med kunden
  • Riktig håndtering, sikring og transport av eiendeler 
  • Hyggelige og serviceinnstilt personell
  • Flyttebyrå har skade og transportforsikring
  • Skreddersydde løsninger
  • Korrekt prissetting
  • Enkle og trygge betalingsordninger
  • God oppfølging i etterkant

Trygg flytting

Eiendeler er viktig for folk. De har stor økonomisk, emosjonell eller affeksjonsverdi. Vårt overordnende mål er at dine eiendeler skal kommer trygt og uskadet frem. Derfor håndterer vi gjenstander med stor forsiktighet under bæring og transport. Vi har nullvisjon for skader på eiendeler under flytteprosessen. Det er noe vi etterstreber å følge. Se gjerne våre sterke flyttekarer i aksjon!

Flyttevask Bærum

Vi tilbyr utvask før flytting. Våre renholdere har lang erfaring, og rengjøring grundig hver krik og krok. CreaMan AS er miljøgodkjent rengjøringsbyrå, og benytter kun godkjente renholdsprodukter. La et flyttfirma bistå med både flytting og flyttevask, det blir enklere og rimligere for deg. Alt innen flytting fra A til Å. Med CreaMan AS blir du garantert fornøyd!

Priser

Pris og kvalitet på tjenester har en sammenheng. Med et billig flyttebyrå er sannsynligheten større for en utilfredsstillende tjeneste. Spesielt i Oslo og Viken, hvor det finnes useriøse byråer som bruker utenlandsk arbeidskraft og svart arbeid. Alle våre flyttetjenester er på markedspris, det sikrer deg en trygg flytting av høy kvalitet gjennom hele prosessen. 

Flyttetjenester. 

Stort utvalg av flyttetjenester for bedrifter og private i Bærum og Sandvika. Det inkluderer:

 
Lar du et flyttefirma bistå gjennom hele prosessen, blir det enklere, mer effektivt og rimeligere. Få gratis, uforpliktende befaring. 

Bærum kommune.

Bærum ligger i Viken fylkeskommune og er et forstads-område vest for Oslo. Bærum kommune grenser mot Asker, Lier, Hole og Ringerike. Administrasjonssenteret er Sandvika by. 

Ting å gjøre i Bærum.

Det er masse spennende fritidsaktiviteter i Bærum for store og små, det inkluderer:

 

Utover Bærum og Sandvika tilbyr vi flyttehjelp ellers i Oslo by og Viken fylkeskommune. Vi har skreddersydde løsninger spesielt tilpasset de som bor på Majorstuen, Frogner, Ullern, Røa, Holmenkollen, Asker, Ullevaal, Vindern, Grefsen, Sogn, Sandaker, Grunerløkka, Nordstrand og Drøbak.  Flytting for bedrifter og private av høy kvalitet på markedspris. 

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt