Flyttemateriell

Vi har alt du trenger av flytteutstyr og flyttemateriell. Få pakkeutstyr raskt levert på døren! Leverer flytteemballasje, flytteesker, flyttepledd, bobleplast, kasser, bølgepapp med mer. Flytte utstyr av solid kvalitet, til rimlige priser. Trenger du også flyttehjelp? CreaMan AS er flyttebyrå Oslo, og Viken. Kontakt for gratis befaring!

Alt du trenger av flytteutstyr

Det er mye flytte og pakkeutstyr man trenger ved flytting. CreaMan AS leverer alt man trenger. Leverer flyttemateriell til både privat og bedriftsflytting. Vi har:

 

Lurer du på hva du har behov for? Snakk med oss! Vi har lang erfaring, og sammen med deg, finner vi frem til det du trenger, for at flyttingen skal gå som en drøm!

Bestill flytting + flyttevask hos CreaMan AS, og få 20 % rabatt på flyttevasken:) Kontakt for bestilling.

Bestill pakkeutstyr og flytting hos oss

Bestill flytteutstyr og flytting hos CreaMan AS. Ønsker du å pakke selv? Da leverer vi alt av flyttemateriell i forkant, slik at du får tid til å pakke alt ned. Vi kommer så på avtalt tidspunkt, og flytter. Tjenesten gjelder for deg som bor i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm og Ski området. Både for privat, offentlig og flytting for bedrift. Flyttemateriell raskt levert på døren, til rimlige priser!

flytteutstyr

Totalleverandør av flyttetjenester

CreaMan AS er totalleverandør av flyttetjenester i Oslo og Viken fylke. Bistår fra A til Å i flytteprosessen:

  • Montering/demontering
  • Rydding og pakking
  • Bæring og transport
  • Flyttevask
  • Utbedringer/små fiks
  • Mellomlagring
  • Bortkjøring av søppel

 

La et flyttefirma ta seg av hele flyttingen. Det blir enklere, mer effektivt og rimligere for deg. Kontakt for gratis befaring!

Gå til:  Hjem  Om oss   Anbefalinger  Kontakt oss  Aktuelt