Kjøkkenmontør

Profesjonell kjøkkenmontør. Montering Oslo og Viken. Utfører kjøkkenmontering av høy kvalitet. Vårt erfarne personell monterer kjøkken fra mange leverandører. Har du også behov for transport, så frakter vi alt hjem til deg. La et firma bistå med frakt og montering av kjøkken. Det blir enklere, mer effektivt og rimeligere. Høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Les anmeldelser fra over 100 fornøyde kunder. Gratis befaring!

kjøkkenmontering oslo
Montere møbler? Våre montører setter opp, og monterer alle type møbler, fra de fleste leverandører. For private og bedrifter. Utfører transport, bæring og møbelmontering i Oslo og Viken. 

Kjøkkenmontør Oslo

Bor du i Oslo eller Viken, og trenger å montere kjøkken? Våre erfarne kjøkkenmontører monterer kjøkken i Oslo, og deler av Viken. Det inkluderer Asker, Bærum, Lillestrøm og Ski. Er det store oppdrag for bedrifter, utfører vi kjøkkenmontering over hele Østlandet. 

Montering av kjøkken – privat og bedrift

Monterer kjøkken for private husholdninger, bedrifter og offentlige institusjoner. Monterer kjøkken i alle størrelser, typer og merker. Typiske kunder vi har er bedriftslokaler, skoler, restauranter, barnehager og butikker. Merker vi ofte monterer er:
  • Ikea
  • Epoq
  • Kvik
  • Sigdal

 

Monterer kjøkken for bedrifter, private og offentlige institusjoner. Fra mange leverandører og i alle størrelser. Ledig for oppdrag nå!

Behov for transport?

Trenger du også transport av kjøkkenet? Vi er et fullservice flyttebyrå Oslo og Viken. Vårt flyttepersonell har lang erfaring, og håndterer gjenstander trygt og forsiktig under bæring og transport. Tar vi både transport og montering, blir det rimeligere, mer praktisk og enklere for deg.

Full skadeforsikring   
Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at kjøkkenet ditt er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele prosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg.
 

Kjøkkenmontering Oslo og Viken

Vi bistår med montering av kjøkken i Oslo og Viken. Det inkluderer Asker, Bærum, Majorstuen, Holmenkollen, Frogner, Fornebu, Grunerløkka, Sagene, Lørenskog, Nordstrand, Holmlia, Ski og Nesoddtangen. I alle disse områdene tilbyr vi også transport. Har du behov for kjøkkenmontering utenfor Oslo og Viken? Er det større oppdrag for bedrifter utfører vi oppdrag på hele Østlandet. Fra Kristiansand til Oslo og Fredrikstad. Kontakt oss, vi finner en løsning. 
 

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.