Flyttebyrå Drammen

Flyttebyrå Drammen og omegn. Trygg flyttehjelp, til bra pris. Våre sterke flyttekarer sørger for at dine eiendeler kommer trygt frem. 

Flytte til, fra eller internt i Drammen by? CreaMan AS flyttebyrå bistår ved små og store flytteoppdrag. Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er stolte av å være det høyest rangerte flyttebyrå i Oslo og Viken fylke. Klikk og les over 160 fornøyde kundeanmeldelser.   

Flyttebyrå i Drammen

CreaMan AS er totalleverandør. Vi bistår fra A til Å i flytteprosessen, med profersjonalitet i alle ledd. Velg ut de tjenester du ønsker, flyttingen skreddersys etter ditt behov. 

Skreddersydd flytting etter behov

flyttebyrå drammen
Demontering og remontering
Pakking av dine eiendeler
Trygge løft og bæring
flytte til drammen
Plassering i flyttebil
flytting drammen
Korrekt sikring før transport
flyttebyrå hokksund
Trygg flyttetransport
Miljøvennlig sortering og bortkjøring av søppel til avfallsstasjonen
flyttevask drammen by
Flyttevask og rengjøring med Kvalitetsgaranti
flytter i steinberg
Velkommen til CreaMan AS flyttebyrå. Skreddersydde tjenester for flytting i Drammen og omegn.

Andre områder:  Flyttebyrå Bærum   Flyttebyrå Asker

Alle har ulike behov. Flyttehjelpen tilpasses nøyaktig slik du ønsker den. CreaMan AS ligger på markedspris, det sikrer kunden trygg flytting av høy kvalitet. Kontakt for pris, eller bestilling. 

Høy kvalitet bra pris

Høy kvalitet, betyr ikke at vi er dyre. Vi ligger på markedspris, det sikrer kundene en trygg flytting til bra pris. Eiendeler er viktig for folk, både økonomisk og emosjonelt. Mange har kostbare gjenstander, som må håndteres forsiktig. Velg CreaMan AS for en trygg, effektiv og hyggelig flytteopplevelse i Drammen. 

Ikke velg billig flyttebyrå

Pris er viktig for folk, men ikke velg et veldig billig flyttefirma. Det kan fort koste mer enn det smaker. Husk at flyttepersonalet skal håndtere dine eiendeler. Mange med høy økonomisk og emosjonell verdi. Du har kanskje kostbart datautstyr, eller et klassisk piano du ønsker skal håndteres forsiktig? Det er useriøse aktører også i Drammens regionen, som tilbyr billig flyttehjelp. Men husk da øker også risikoen for skader, dårlig kommuniaksjon og i værste tilfelle tyveri.

Flyttehjelp for privat og bedrift

Fleksibel partner ved flytting i Drammen, tar på oss store og små oppdrag for private og næringsliv. Planlegging og koordinering gjøres i samarbeid med deg. Ønsker du å spare penger ved å gjøre deler av jobben selv, f.eks. pakking og bæring finner vi gode løsninger på det.

Flytting fra A til Å

CreaMan AS flyttebyrå er totalleverandør ved flytting i Drammen. Guider kundene trygt gjennom hele prosessen:

  • Planlegging og koordinering i forkant
  • Levering av flytteesker og annet materiell
  • Demontering og re – montering
  • Pakking og bæring
  • Sortering og bortkjøring av søppel
  • Trygg flyttetransport
  • Mellomlagring
  • Flyttevask med Kvalitetsgaranti i etterkant

Flytte fra, til eller internt i Drammen by?

Skal du flytte fra Drammen, til tettsteder rundt som Hokksund, Mjøndalen eller Spikkestad? Eller skal du flytte kort internt i Drammen by? Som f.eks. fra Bragernes til Rundtom, eller fra Strømsø til Åssiden. Vi har solid erfaring med internflytting i by, og sørger for en trygg og effektiv flytteprosess. 

Flytte fra Drammen til andre steder i Norge?

Flytte fra Drammen til et annet sted i Norge? CreaMan AS utfører flytting mellom byer i hele Norge. Våre sjåfører har lang erfaring på norske veier, og sørger for at ditt flyttelass kommer trygt frem.

Flytting utenlands

Skal du flytte til utlandet, fra Drammen eller Viken fylke? Vi utfører flyttetransport fra Østlandet, til alle land i Europa. Våre kompetente sjåfører sørger for at dine eindeler kommer trygt frem. Kontakt for mer informasjon eller pristilbud. 

Kontakt

Tjenester

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.