Flyttebyrå Asker

Flyttebyrå Asker. Alt innen flytting og flyttevask. Flyttehjelp av høy kvalitet på markedspris. Fornøyde kunder er viktig for oss! Vi er stolte av å ha over 100 anmeldelser med 5 stjerner på Google. Klikk for å lese hva våre kunder sier. Flyttefirma Oslo, Bærum og Asker.

flyttebyrå asker

Bestill flytting + flyttevask og få 20 % rabatt på flyttevasken. Kontakt for bestilling. 

Flyttehjelp av høy kvalitet

Eiendeler er viktig for folk, de har stor økonomisk eller emosjonell verdi. Derfor håndterer CreaMan AS kunders eiendeler med stor forsiktighet under bæring og transport. Vi har nullvisjon for skader og rifter på eiendeler under flytteprosessen. Om uhell skulle være ute har vi fullsikret skade og transport forsikring. Ser du etter flyttebyrå i Asker er vi et trygt valg! Se våre sterke flyttekarer i aksjon!

Flyttevask Asker

Behov for rengjøring? Vi er spesialist på flyttevask, og bistår deg gjerne. Våre hyggelige serviceinnstilte renholdere har lang erfaring, med store og små rengjøringsoppdrag. Vasker grundig, slik at din bolig blir ren og pen før utflytting. Vi planlegger sammen med deg, og koordinerer utvask og flytting, slik at prosessen blir effektiv. Kontakt gjerne for pris, eller kostnadsfri befaring.

Flytter i Asker

Vi flytter til og fra Asker for private og bedrifter, og har skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov. Områder vi betjener inkluderer: Hvalstad, Lierskogen, Heggedal, Slemmestad, Røyken, Hyggen, Sætre, Holmsbu og Filtvet. 

Andre områder vi betjener:

 

Kontakt gjerne for befaring eller uforpliktende pristilbud. 

Flyttetjenester

Vi tilbyr alt innen flyttetjenester for private, bedrifter og offentlige institusjoner. Det inkluderer:

  • Flytting av bedrift og kontorlokaler
  • Pianoflytting
  • Bærehjelp
  • Rengjøring ved flytting
  • Langdistanse flytting
  • Lagring
  • Utleie av flyttebil
Minilager Asker

Behov for mellomlagring? Vi har trygge og rimelige avtaler med minilager i Asker, og kan lagre dine eiendeler på kort eller langt sikt. Vi kjører eiendelene ditt, når du trenger de, kjører vi de til deg. Raskt og effektivt. La et flyttefirma bistå gjennom hele flytteprosessen. Det blir enklere, mer effektivt og rimeligere for deg.

Pris

De fleste er naturlig nok opptatt av pris, ved valg av flyttebyrå. Det er ikke nødvendig å betale mer enn nødvendig. Samtidig kan det vært lurt å unngå et billig flyttebyrå. Pris og kvalitet henger sammen. Velger man de aller billigste firmaene, øker sjansen for en utilfredsstillende tjeneste. Flyttepersonellet skal tross alt håndtere gjenstander og eiendeler som er viktig for en. Da er det lurt å styre unna de billige. Vi er ikke billige, men heller ikke dyre. CreaMan AS ligger på markedspris, det sikrer deg en tjeneste av høy kvalitet. 

Asker kommune.

Asker kommune ligger i Oslo regionen, og er fra og med 2020 en del av Viken fylke. Kommunen har 94 441 innbyggere og et areal på 376,62 kvadratkilometer. Asker grenser mot Bærum og Drammen, og ligger sentralt plassert mot de største byene på Østlandet. Kommunen består av fjelltopper som Villingstadåsen, utmarksområder som Hurummarka og skoglandskap i Nordmarka. Asker har en 196,8 kilometer lang kystlinje, som gjøre kommunen ypperlig for kyst og båtliv i sommerhalvåret.  

Ser du etter flyttebyrå Asker kan du trygt velge hos. Vi tilbyr alt innen flytting til høy kvalitet på markedspris. Skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov. Kontakt for befaring eller uforpliktende pristilbud. 

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt