Flyttetaxi Oslo

Flyttetaxi Oslo og Viken. Trygg, rask og effektiv flytting av høy kvalitet. Alt innen flyttetjenester for private og bedrifter. Tilfredse kunder er viktig for oss, vi er stolte av å være det flyttebyrå i Oslo med flest 5 stjerners anmeldelser på Google. Gå inn og les anmeldelser fra over 100 kunder. Ledig for oppdrag nå!

Flytter raskt og effektivt for deg. Ingen oppdrag er for store eller for små. Vårt flyttepersonell har lang erfaring med bæring og transport, og får dine eiendeler trygt frem. Kontakt oss for gratis befaring, eller uforpliktende pristilbud. For information on english, go too moving company Oslo.

Visste du at CreaMan AS spesialiserer seg på kontorflytting? Å flytte kontor er utfordrende. Det krever grundig planlegging, slik at operasjonen går så raskt og effektivt som mulig. Vi flytter store og små kontorlokaler, og bistår fra planlegging til sluttføring. Ved flytting for bedrift er det mange oppgaver som må løses. Inkludert demontering, bæring, transport, rengjøring, kobling av IT utstyr og utbedringer. Vi har lang erfaring med flytting av kontor i Oslo, Bærum og Asker. Kontakt for kostnadsfri befaring, eller pristilbud.

Alt innen flytting

CreaMan AS flyttetaxi tilbyr alt innen flytting for private, bedrifter og offentlige institusjoner. Bistår gjennom hele flytteprosessen, fra planlegging til sluttføring. La et flyttefirma bistå gjennom hele prosessen. Det er enklere, mer effektivt og rimligere for deg.

 

Andre tjenester ved flytting:

 

Vår flyttetaxi bistår deg med alt når du skal flytte. Vi er fleksible, og tar små og store oppdrag. Flytter både på kveld og i helger, alltid tilpasset ditt behov.

Trygt og sikkert

Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret, hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret, under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss, under flyttingen.

Trygg betaling

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

flyttetaxi oslo

Flytter i Oslo og Viken

Vår flyttetaxi utfører transport, frakt og flytting i Oslo. Det inkluderer områder som Majorstuen, Grunerløkka, Sagene, Grønland, Frogner, Holmenkollen, Aker Brygge, Ullevål, Ekeberg, Nordstrand, Alnabru, Røa, Ullern, Bjerke og Stovner. Utenfor Oslo by tilbyr vi flytting i Asker, Bærum, Lillestrøm, Lørenskog, Moss, Drøbak, Ski og Nesoddtangen.  Tilbyr også flytting fra Østlandet, til alle store byer i Norge, inkludert Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Skal du flytte til utlandet? CreaMan AS flyttebyrå tilbyr utenlands flytting til de fleste land i Europa. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss   Aktuelt