Flyttebyrå Moss

Flyttebyrå Moss og omegn. Flyttehjelp av høy kvalitet, for private og bedrifter. CreaMan AS tilbyr flytting til konkurransedyktige priser. Klikk og les anmeldelser fra over 160 fornøyde kunder.

Skreddersydd flyttehjelp etter behov

Montering ned og opp
flyttehjelp moss
Sikker pakking av eiendeler
Trygge løft og bæring
Plassering i varebil
leie flyttebil moss
Sikring før transport
Trygg flyttetransport
søppeltaxi moss
Sortering og bortkjøring av søppel
flyttevask
Flyttevask av høy kvalitet
flytter i moss by
Velkommen til CreaMan AS. Trygg flyttehjelp i Moss og omegn.

Flyttingen skreddersys nøyaktig ditt behov. CreaMan AS ligger på markedspris, det sikrer kunden trygg flytting av høy kvalitet. Kontakt for pris, eller bestilling. 

Flyttehjelp Moss

Vi tilbyr flyttehjelp av høy kvalitet i alle ledd, fra planlegging til sluttføring. Med CreaMan AS flyttefirma får du:

  • Strålende kundeservice
  • Konkurransedyktige priser
  • Flyttepersonell som snakker norsk
  • Punklighet
  • Fleksibilitet (flytter på kveld og i helger)
  • Trygg og profersjonell håndtering av dine eiendeler
  • Trygge betalingsordninger
 
Klikk og se våre sterke flyttekarer i aksjon!

Flyttevask Moss

Også behov for rengjøring ved flytting? Vi tilbyr kvalitetsikret flyttevask for boliger, leiligheter og kontorlokaler. Våre renholdere har lang erfaring, og vasker grundig ned hele boligen. Kan også bistå med bortkjøring av søppel, og mindre utbedringer ved skader på gulv eller vegger. Lar du et flyttefirma bistå med både flytting og rengjøring, blir det enklere og rimeligere for deg. Bestill flytting + flyttevask og få 20 % rabatt på flyttevasken. Kontakt for bestilling. 

Flytting av høy kvalitet.

Vårt flyttepersonell har lang erfaring med flytting for private og bedrifter, vi flytter store og tunge ting som piano, bord, tv,er, safer, skap osv. Vi jobber hver dag med å forbedre metodene, for å unngå skader under bæring og transport. Skulle uhellet likevell være ute, har vi fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Les gjerne mer om våre forsikringsordringer her.
Flyttetjenester privat og bedrift.

CreaMan AS flyttefirma tilbyr alt innen flyttetjenester for private og bedrifter. Det inkluderer:

Vi kan bistå med alt innen flytting og flyttehjelp. Tar store og små oppdrag, og flytter til alle store byer i Norge. Skal du flytte til utlandet? Vi tilbyr utenlands flytting for private og bedrifter til hele Europa. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. 

Flytter i Moss og omegn

CreaMan AS er et flyttebyrå i Oslo, men tilbyr flyttetjenester i Moss, Asker, Bærum og ellers i hele Viken. På flytteoppdrag har vi kostnadsfri befaring i Bærum og Oslo. Er det større oppdrag, tar vi kostnadsfri befaring også i Asker, Lillestrøm og Moss. Vi tar også befaring over telefon hvis det er mest praktisk. Bare film det du ønsker at vi skal frakte, eller kommuniser med oss over «Facetime». Videosamtale over Skype er også en mulighet. Ser du etter et flyttebyrå i Moss og omegn kan du trygt velge oss. Vi har lang erfaring med store og små flytteoppdrag for private og bedrifter. Konkurransedyktige priser, strålende service og punklighet får du alltid med oss.
 
For information in english, go too moving company.
Moss by
Moss by har  ca. 43 000 innbyggere og et areal på 137 kvadratkilometer. Kommunen er en del av Viken fylkeskommune. Moss grenser mot Vestby i nord, Våler i øst, Råde i sør og Horten i vest. Moss by har flere kjente tettsteder som: Krossern, Ramberg, Øreåsen, Kallum og Dilling. Noen kjente serverdigheter i Moss er Parkteateret i Moss, Møllebyen og Galleri F 15.
 
Andre områder vi betjener: 
 
 
 
 
 

Kontakt

Aktuelt

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.