Flyttebyrå Nordstrand

Flyttebyrå Nordstrand. Flyttehjelp av høy kvalitet, på markedspris. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Vi er stolte av å ha over 100 anmeldelser med 5 stjerner på Google. Klikk for å lese anmeldelser. Kontakt for gratis befaring. 

flyttebyrå nordstrand

Bestill også vask av leilighet ved flytting, og få 20 % rabatt på flyttevasken. Flyttevask med kvalitetsgaranti!

Profesjonell flyttehjelp 

Eiendeler er viktig for folk, de har ofte stor økonomisk og/eller emosjonell verdi. Derfor håndterer vi dine eiendeler med stor forsiktighet under bæring og transport. Vi har nullvisjon for skader under flytteprosessen. Ser du etter et flyttebyrå Oslo på Nordstrand av høy kvalitet, kan du trygt velge oss. Vi kommer gjerne på uforpliktende kostnadsfri befaring. 

Totalleverandør

Vi er totalleverandør av flytting for privat og bedrifter. Det inkluderer:

La et flyttefirma bistå med hele prosessen. Det er enklere, mer effektivt og rimeligere for deg.

Nordstrand bydel

Nordstrand er en bydel i Oslo. Den grenser til Bekkelaget, Lambertseter, Mortensrud, Hauketo og Ljan. Bydelen hadde pr. 2018, 51 294 innbyggere.  Bydel Nordstrand inkluderer områder som: Ekeberg, Bekkelaget, Malmøya og Nordseter. Nordstrand ligger meget sentralt i Oslo med ca. fem minutter kjøring til Oslo S og 10 minutter til steder som Majorstuen og Lørenskog. Bydelen ligger godt plassert for både friluft og båtliv, fordi den ligger mellom Oslofjorden og Østmarka.       
Andre områder vi betjener:
 
 
Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Flytteutstyr

Kontakt

Tjenester