Flyttebyrå Drøbak

Flyttebyrå Drøbak, for privat og bedrift. Flyttetjenester av høy kvalitet. Fornøyde kunder er viktig for oss! Vi er stolte av å være det flyttefirma, med fleste 5 stjerners anmeldelser, på Google i Oslo. Gå inn, og les anmeldelser fra over 100 fornøyde kunder. Flytter i hele Oslo og Viken. Kontakt for gratis befaring. 

flyttebyrå drøbak

Vi bistår også med flyttevask, når du skal flytte. Vårt vaskepersonell har lang erfaring, og sørger for at din bolig eller leilighet blir grundig vasket før flytting. CreaMan AS er miljøgodkjent rengjøringsbyrå, og benytter kun miljøgodkjente renholdsprodukter. Bestill vask av leilighet ved flytting, og få 20 % rabatt på flyttevasken. 

Alt av flyttetjenester

CreaMan AS flyttebyrå tilbyr alt innen flytting for privat og bedrift i Drøbak. Det inkluderer:

 

Vårt flyttepersonell har lang erfaring med alt innen flyttetjenester for bedrifter og private. La et flyttefirma bistå gjennom hele flytteprosessen, det blir enklere, mer effektivt og rimligere for deg!

Andre områder vi betjener: Asker, Bærum, Grunerløkka, Majorstuen, Nordstrand, Moss og Lørenskog.

Trygg flytting privat og bedrift

CreaMan AS flyttefirma har profersjonelle ansatte, som flytter trygt og sikkert for deg. Å sikre eiendeler er viktig, for å unngå skader. Ved å pakke eiendelene inn i plast, og sikre dem skikkelig under transport, minimeres sjansen for skader og riper på møbler og andre eiendeler. Vårt personell har også god trening, i korrekt bæring og trygg transport. Det sikrer deg, en trygg og kvalitetsikret flytteprosess.
Skadeforsikret
Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer eiendeler forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.
Trygg betalingsløsning

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Flytter i Drøbak

Vi tilbyr flytting i Drøbak og omegn, det inkluderer områder som Hvitsten, Vestby, Verpet, Heer og Solberg. Utover Drøbak tilbyr vi flytting i hele Oslo og Viken fylke. Skal du flytte fra Drøbak til andre landsdeler i Norge? Vi tilbyr flytting fra Østlands regionen til alle byer i Norge, inkludert Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Har du planer om å flytte utenlands? Vi tilbyr internasjonal flytting, til de fleste land i Europa. Inkludert Danmark, Tyskland og Spania.
Drøbak by 

Drøbak by ligger i Oslofjorden ca. 30 minutters kjøring fra Oslo. Byen har ca. 14 000 innbyggere. Ligger i Frogn kommune. Drøbak grenser mot tettsteder som ÅS, SKI,  Togrenda, Fagerstrand og Nesoddtangen. Byen fikk bystatus i 2006. Det er mye spennende i Drøbak inkludert:

 

Drøbak har også en fantastisk flott kystlinje, og det er kort vei ut til mange flotte perler i Oslofjorden. Derfor er byen også populær, for folk med båt.

Ser du etter flyttebyrå i Drøbak, kan du trygt kontakte oss. Vi har lang erfaring innen flytting for privat og bedrift. Kontakt for pristilbud eller gratis befaring.

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Flytteutstyr

Kontakt

Tjenester