Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo og omegn. Våre sterke karer hjelper deg å flytte. Kundetilfredshet er viktig for oss. Les over 160 anbefalinger fra fornøyde kunder. Store og små oppdrag!

Effektiv flyttehjelp tilpasset ditt behov

flyttehjelp oslo
Trenger du hjelp med bæring og transport? Vi rykker raskt ut med et par sterke karer og flyttebil.
Trenger du kun hjelp med transport av eiendeler? Vi kommer ut med sjåfør og varebil.
Kun flyttehjelp for bæring? Bestill en eller to mann. Rykker raskt ut og bærer.
Flyttehjelp for piano eller flygel? Vi utfører profersjonell pianoflytting.
hjelper med å bli kvitt søppel og avfall
Utfører sortering, rydding og bortkjøring av søppel under flytting. Avfallet havner korrekt på gjenvinningsstasjonen.
hjelp med flyttevask
Behov for rengjøring ved flyttehjelp? Våre dyktige renholdere utfører flyttevask av høy kvalitet.
Våre flinke karer bistår med demontering og remontering av møbler og elektronisk utstyr.
flytting for bedrifter
CreaMan AS er også totalleverandør ved bedrift og kontorflytting. Bistår fra A til Å i flytteprosessen.
flyttehjelp i oslo
Velkommen til CreaMan AS. Tilbyr rask og trygg flyttehjelp i Oslo og omegn.

Skreddersydd flytting tilpasset dine ønsker

Høy grad av fleksibilitet! Flyttehjelpen tilpasses nøyaktig ditt behov. På mindre oppdrag rykker vi ofte ut samme dag. På større oppdrag kontakt oss for kostnadsfri befaring eller prisoverslag.

Flyttehjelp i Oslo

CreaMan AS tilbyr flyttehjelp i Oslo og omegn. Det inkluderer Asker, Bærum, Lillestrøm og Ski. Utfører intern flytting i byen, og flyttetransport fra Oslo til alle steder i Norge. Flytte til utlandet? Vi utfører utenlandsflytting, til alle EU og EØS land. 

Skreddersydde flyttetjenester

Med oss får du skreddersydd flyttehjelp etter behov. Ønsker du å gjøre deler av jobben selv, tilpasses oppdraget deretter. Vi tilbyr blant annet:

 • Levering av flyttemateriell før flytting
 • Rydding og pakking
 • Demontering og re – montering
 • Bæring og transport
 • Mellomlagring
 • Sortering og bortkjøring av søppel
 • Handyman oppdrag og små fiks
 • Flyttevask i etterkant

Flyttehjelp pris

Pris er viktig for mange! Man ønsker flyttehjelp til best mulige priser. CreaMan AS er ikke dyre, men heller ikke billigst. Vi ligger på markedspris, det sikrer kundene trygg flytting av høy kvalitet. 

Hvorfor ikke velge billig flyttehjelp?

Ved forespørsel om flytte hjelp, er kundene er opptatt av kostnad. Man ønsker billig flytting, det er forståelig. Flere firmaer i Oslo tilbyr billig flyttehjelp. Men det er fallgruver ved valg av de billigste flyttebyråene:

 • Uvøren og dårlig behandling av dine eiendeler under bæring og transport
 • Manglende forsikringer
 • Flyttepersonell som ikke snakker norsk eller engelsk
 • Svart arbeid
 • Upresis kommunikasjon og punktlighet
 • Tilfeller av tyveri og hæreverk
Hvordan kan du spare penger og oppnå best mulig pris?

Det er fristende å velge billig flyttehjelp, men det kan fort koste mer enn det smaker. Husk at flytterbyrået skal inn i ditt hjem, og håndtere kostbare gjenstander og eiendeler du holder kjært. Velg noen du stoler på, med gode referanser. Istedenfor å spare penger på å velge det billigste firma, tenk hva du kan gjøre selv. Kanskje du kan hjelpe til med pakking, montering, bæring? Bistå med rengjøringen? Jo mer av flyttingen man utfører selv, jo billigere blir det! Sammenlign også priser fra minimum tre byråer, slik at du unngår den dyreste flyttehjelpen. Kontakt oss for råd, vi hjelper deg å spare penger ved flytting. 

Relevant:   Flyttebyrå pris

flyttehjelp på dagen
Vi leverer alt du trenger av flyttemateriell.

Skal du ha flyttehjelp via Nav?

Vi har flyttet for flere som søker flyttehjelp via Nav. For å få støtte for flytteutgifter hos Nav, er det betingelser. Blant annet at du må innhente tilbud fra minium to flyttebyrå, hvor du får dekt det rimeligste tilbudet. Flytting med egen bil 2.55,- (sats pr. kilometer fra 1. januar 2022 ) Les gjerne mer om stønad fra det offentlige for flytte hjelp. 

CreaMan AS flytter i Oslo og omegn 

CreaMan AS flyttebyrå utfører flyttehjelp i Oslo og omegn. I Oslo by utfører vi flytting i alle bydeler inkludert Bjerke, Alna, Grorud, Grünerløkka, Gamle Oslo, Nordstrand, Nordre Aker, Sagene, Grønland, Majorstuen, Frogner, Vestre Aker, Ullern, Lilleaker, Røa og Holmenkollen. Vi har hatt mange spennende oppdrag, blant annet på:

 • Malmøya
 • Nesøya
 • Fornebu
 • Bygdøy
 • Aker brygge
 • Ekeberg

Pris for flyttehjelp vil variere etter størrelse på oppdraget. Hvor mange kolli du har, og hvor langt det skal transporteres. Hvor enkelt det er å komme til for flyttebil, og hvor mange etasjer det skal bæres vil også påvirke pris.

Utfører flyttehjelp i Oslo og omegn. Det inkluderer Drammen, Bærum, Asker, Lillestrøm, Ski, Moss og Nesoddtangen. Utfører også flyttetransport fra Oslo regionen, til alle byer i Norge, samt alle EU land.

Ja, vi hjelper med flytting på kveld og i helger. Flyttehjelpen tilpasses din tidsplan. 

På mindre flyttinger, tilbyr vi fastpris. Er det større oppdrag, må vi eventuelt komme på befaring, før vi gir fastpris. Generelt tilbyr vi flyttehjelp på timepris. 

Utfører kontorflytting for næringsliv og offentlig sektor. Små og store oppdrag. CreaMan AS er totalleverandør ved flytting for bedrift. Ved flyttehjelp for bedrifter, utfører vi ofte kostnadsfri konsultasjon i forkant.

Vi har gode avtaler med minilager, og hjelper med mellomlagring på kort eller lang sikt. Da transporterer vi eiendeler du ønsker å lagre, direkte til avtalt minilager.

Har du søppel og avfall du ønsker å bli kvitt, kjøres det til avfallsstasjonen. Alt kildesorteres på forhånd, slik at det havner riktig.

Kontakt

Aktuelt

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.