Pianoflytting Oslo

Erfarne flyttekarer i Oslo, som har utført over hundre pianoflytting de siste årene. Fornøyde kunder er viktig for oss. Les over 150 fornøyde kundeanmeldelser. 

Høy kvalitet

Oslo og omegn

Enkel fastpris

Ledig nå

Profersjonell pianoflytting 

Piano og flygel er kostbare og viktige eiendeler for folk. Derfor utføres flyttingen med stor forsiktighet. Delikat behandling er viktig, under både bæring og transport. Piano pakkes inn før bæring, og sikres etter korrekte standarder under transporten. Kjøringen foregår med forsiktighet, for å unngå unødvendig belastning under transporten. Vi kan garantere en trygg flytting av ditt piano. Kontakt for pris, eller bestilling av oppdrag.

Pianoflytting Oslo
Trygg flytting av piano

CreaMan AS flyttebyrå er fullforsikret. Ditt piano har full skadeforsikring, under hele flytteprosessen. Kontakt oss for mer informasjon om våre forsikringer. 

Enkel fastpris

Vi tilbyr enkel fastpris på pianoflytting, hvor alle kostnader er inkludert. CreaMan AS ligger på markedspris, det sikrer deg som kunde en tjeneste av høy kvalitet.

Fleksibel på tidspunkt

Våre flyttekarer utfører flytting tilpasset din tidsplan. Flytter på kveld og i helger, tilpasset dine ønsker. Har god kapasitet, og tar oppdrag innen to dager fra bestilling. 

Profesjonell pianoflytting Oslo. Å flytte piano er enkelt, hvis man har riktig utstyr, og bra teknikk. Vi har lang erfaring med flytting av piano og flygel, i alle størrelser og former.

Pianoflytting i Oslo

CreaMan flytter piano og flygel i hele Oslo og Akershus. Fra Asker og Oslo sentrum, til Lillestrøm og Ski. Har du behov for langdistande flytting, så tilbyr vi også transport mellom alle de store byene på Østlandet. Fra Kristiansand til Hamar og Fredrikstad. Kontakt oss, vi finner en løsning.

Kaste piano?

Skal du kaste piano? Vi tilbyr henting og bortkjøring av piano, flygel og møbler. Vår søppeltaxi frakter til nærmeste avfallsstasjon. Trygt, enkelt og rimelig. Kontakt for bestilling.

Flytting av piano og flygel

Vekt og størrelse varierer. Vi gjennomfører flytting av piano og flygel i alle størrelser, fasonger og modeller. Jo større og tyngre, jo viktigere å få hjelp av fagfolk. Disse gjenstandene har ofte materiell og følelsesmessig verdi, derfor er det ekstra viktig med korrekt bæring og transport. 

Trygg flytting
Piano og flygel har ofte stor verdi. Både materielt og emosjonelt. Det er også ofte gamle gjenstander med affeksjonsverdi. Derfor er vi ekstra nøye og sikrer det grundig både når vi bærer det ut/inn og under transport.   
 
Full skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer piano og flygel forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Pris

Hva koster det å flytte et piano? Pris på pianoflytting vil variere etter pianoets størrelse (vekt og fasong), hvor mange etasjer det må bæres og hvor langt det skal fraktes. I de fleste tilfeller får du fastpris over telefon eller kontaktskjema. I spesielle tilfeller må vi ut på befaring i forkant. Vi leverer pianoflytting på markedspris, det sikrer deg en tjeneste av høy kvalitet. 

Trygg elektronisk betaling

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Flytte piano Oslo

Vi utfører piano transport i Oslo og Viken fylke. Det inkluderer Asker, Bærum, Oslo by, Lillestrøm, Ski, Nesoddtangen, Drøbak og Ås. Tilbyr også piano flytting fra Østlandet, til alle byer i Norge på Sør, Vest og til Nord Norge. 

Piano transport til Europa

Skal du frakte piano til utlandet? CreaMan AS tilbyr pianotransport til de fleste land i Europa. Våre sjåfører har lang erfaring på europeiske veier, og sørger for at dine eiendeler kommer trygt frem. 

Skal du flytte piano, ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring og konkurransedyktige priser på alle våre flyttetjenester. 

Andre flyttetjenester:  Kontorflytting  Bærehjelp  Flyttevask  Flytte mellom byer  Lagring  Leie flyttebil

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt