Flyttebil

Du bærer, vi transporterer! Flyttebil Oslo. Ønsker du å leie varebil og sjåfør? Vi erfarer at endel ønsker å bære selv. Og ofte får man hjelp av venner og bekjente, og  man gjør noe trivelig ut av det. Men det er ikke alle som har store varebiler som passer for flytting. Vi leier ut stor varebil med en effektiv, kompetent og punktlig sjåfør. Les anmeldelser fra fornøyde kunder. Ledig for oppdrag nå! 

leie flyttebil

Behov for flytting og utflyttingsvask? Inkluder vask av leilighet ved flytting, og få 20 % rabatt på flyttevasken. 

Leie flyttebil

Lei flyttebil trygt hos oss. Vi har konkurransedyktige priser, flytter på kveld og i helger og har full skadeforsikring under transport. Våre sjåfører sørger for at dine eiendeler kommer trygt frem.

Trygg transport

Våre sjåfører har lang erfaring med store og små flytteoppdrag for private og bedrifter. Korrekt sikring av gjenstander før transport og trygg kjøring, er viktig for å unngå skader under frakt. CreaMan AS har utført mange transportoppdrag, og sørger for at dine eiendeler kommer trygt og uskadet frem. 
 
Full Skadeforsikring
Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under transport. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.
 

Flyttebil pris

Pris for utleie av flyttebil og sjåfør beregnes etter antall timer. Har vi nok informasjon, kan vi også gi et konkret pristilbud der og da. Våre sjåfører er kompetente, trygge og tillitsfulle. Vi er ikke en billig utleier, men heller ikke blant de dyreste. Vi ligger på markedspris, det sikrer deg en tjeneste av høy kvalitet. 

Trygg elektronisk betaling

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

flyttebil oslo

Flyttebil Oslo

Tilbyr utleie av flyttebil med sjåfør i Oslo og Viken fylke. Det inkluderer områder som Asker, Bærum, Oslo by, Lillestrøm, Ski, Drøbak og Nesoddtangen. Men tar oppdrag hvis vi har kapasitet, på hele Østlandet. Da spesielt langdistanse flytting, og flytting mellom byer. Kontakt oss, vi finner en løsning. 

Leie flyttebil Oslo?

Lei flyttebil Oslo trygt og rimelig hos CreaMan AS. Vi har dyktige sjåfører, konkurransedyktige priser, og stiller opp på kort varsel. Kontakt for pristilbud! 

Andre flyttetjenester:  Kontorflytting  Pianoflytting  Bærehjelp  Flyttevask  Flytte mellom byer  Lagring  Flytte til utlandet

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Pakkeutstyr