Kontorflytting

Kontorflytting Oslo

Kontorflytting i Oslo. Profersjonell bedriftsflytting på markedspris. Vi er totalleverandør, og bistår fra A til Å i flytteprosessen. Inkludert demontering, bæring, transport og flyttevask. Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er stolte av å være det høyest rangerte flyttebyrå på Google i Oslo, med over 100 anmeldelser med 5 stjerner. Klikk for å lese anmeldelser. Vi kommer gjerne på gratis befaring

Totalleverandør ved bedrift og kontorflytting

CreaMan AS er totalleverandør ved kontor og bedriftsflytting. God planlegging og koordinering sørger for at flyttingen minst mulig påvirker de ansattes arbeidshverdag. 
kontorflytting
Demontering av møbler og elektronisk utstyr.
kontor flytting
Pakking av gjenstander i emballasje og papp.
kontorflytting oslo
Trygg håndtering og bæring av gjenstander.
Forsiktige løft av store gjenstander opp i flyttebil.
bedriftsflytting
Riktig sikring av gjenstander under flyttetransporten.
flytte kontor
Rydding, sortering og bortkjøring av søppel til miljøstasjon.
flytter for bedrifter i oslo
Trygg flyttetransport av bedriftens eiendeler.
kontorvask
Grundig rengjøring av høy kvalitet i etterkant.
Velkommen til CreaMan AS flyttebyrå. Vi tilbyr profersjonell kontorflytting av høy kvalitet. Kontakt for kostnadsfri befaring eller pristilbud. 

Relevant:  Flytte bedrift  Kontoravvikling  Adresseendring bedrift

Kontorflytting i Oslo

CreaMan AS utfører i hovedsak bedriftsflytting Oslo og Viken. Fra Asker til Oslo sentrum og Lillestrøm og Ski. Men vi tar på oss oppdrag på hele Østlandet, og har erfaring med langdistanse flytting for private og bedrifter. Skal du flytte kontor over lengre avstander på Øst og Sørlandet kontakt oss, vi finner en løsning. 

Profesjonell bedriftsflytting

Å flytte kontor er utfordrende. Det er mange ting som må tas med i betraktningen. Møbler, datamaskiner og kontorrekvisita skal flyttes. Avtaler må avsluttes og fornyes. Gjenstander må kastes og kjøpes, og kontoret må vaskes ut. 

God planlegging er viktig.

Nøkkelen til suksess med kontorflytting er god planlegging. Vårt erfarne flyttepersonell setter oss ned med dere i forkant, og planlegger prosessen grundig. Noe av det viktigste er å sørge for at flytteprosessen, griper så lite inn i driften og de ansattes hverdag som mulig.  Derfor er vi opptatt av å gjøre flytteprosessen så rask og effektiv som mulig, og utfører gjerne jobben på kveld og i helger. 

Vi er en totalleverandør.

CreaMan er totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter. Det inkludrerer:

  • Planlegging/organisering
  • Har alt av flyttemateriell
  • Flytting (bæring og transport)
  • Møbelmontering
  • Bortkjøring av søppel 
  • Kortids eller langtids lager
  • Rengjøring 

Kontorvask

CreaMan AS er offentlig miljøgodkjent rengjøringsbyrå, og tilbyr regelmessig kontorvask og rengjøring for bedrifter. Utfører kvalitetssikret kontorrengjøring, for bedrifter og kontorer i alle størrelser i Oslo, Bærum, Asker, Ski og Lillestrøm. Skal du flytte, bestill flyttevask enkelt hos oss. Kontakt for gratis befaring

Flytting bedrift

Under kontorflytting håndterer man gjenstander av høy verdi. Profesjonell håndtering og korrekt sikring under transport, er viktig for å unngå skader på gjenstander. Vårt flyttepersonell har lang erfaring med bæring, sikring og transport. 

Full skadeforsikring 

Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Q and A - Kontorflytting

Ja, vi utfører bedriftsflytting fra Oslo/Østlandet til hele Norge. Inkludert til Bergen, Trondheim og Tromsø.

Vi flytter kontor og bedrifter til hele EU, i tillegg til UK. Skal du flytte til andre kontinenter? Vi er fleksible og finner gode løsninger. Kontakt oss, så ser vi hva vi får til.

Ja, vi har stor kapasitet ved kontorflytting, og flytter også store bedrift og kontormiljøer.

Ja, CreaMan AS tilbyr flyttevask ved flytting. Vi tilbyr også rutinemessig kontorvask for bedrift, kontakt for pristilbud.

Andre flyttetjenester:  Pianoflytting  Bærehjelp  Flyttevask Flytte mellom byer  Lagring  Leie av flyttebil

Adresseendring bedrift

Skal du flytte kontorlokaler eller din bedrift, er det viktig å registrere adresseendring. Slik at du får brev, pakker og annen post til ny adresse. Du kan melde flytting for bedrift hos Bring eller Altinn. Skal bedriften flytte utenfor  Skandinavia, er det andre regler enn innenfor Sverige og Danmark. Les gjerne mer om adresseendring og flyttemelding for bedrifter.  

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt

Kontakt

Tjenester