Flyttevask

Flyttevask Oslo, Bærum og Asker. 100 % Kvalitetsgaranti på utflyttingsvask. Vi har tre blide og flinke damer, som vasker grundig og ordentlig!  Fornøyde kunder er det viktigste for oss! Vi er stolte av å ha over 100 anmeldelser med 5 stjerner på Google. KLIKK for å lese anmeldelser.

Vårkampanje – 15 % rabatt på flyttevask ut mai. Kontakt for pristilbud.
godkjent bedriftshelsetjeneste

Bestill flytting + flytte vask og få 20 % rabatt på flyttevasken! Vi kommer gjerne på kostnadsfri befaring, kontakt for forespørsel. 

Flyttevask Oslo

CreaMan AS flyttebyrå har lang erfaring med rengjøring for private og bedrifter. Vi er offentlig godkjent renholdsbedrift og benytter kun miljøgodkjente renhold – produkter. Hos oss skal du alltid blir fornøyd, derfor har vi 100 % Kvalitetsgaranti på all flyttevask. Go to moving company for information in english.

Utflyttingsvask omfatter

Flyttevask pris

Hva koster flyttevask? Pris på flyttevask varierer etter hvor stort areal som skal rengjøres, og type områder som skal vaskes. Er det f.eks. mange store flater, blir det rimeligere enn hvis det er mange rom og “kriker og kroker”. I de fleste tilfeller gir vi konkret pristilbud, hvis du kontakter oss på telefon eller via kontaktskjema. I enkelte tilfeller kommer vi på befaring, og kan gi et konkret pristilbud der og da. Mange ønsker seg en så billig flyttevask som mulig, og det er forståelig. Men samtidig er det viktig at jobben blir grundig gjort, det er det ikke alltid du får blant de aller billigste vaskefirmaene. Vi er ikke blant de billigste, og heller ikke blant de dyreste. Vi ligger på markedspris, der de fleste vaskebyrå bør ligge. Det sikrer deg som kunde en flyttevask av høy kvalitet.
Trygg elektronisk betaling
Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.
flyttevask oslo

Flytte vask Oslo og Viken

Vi utfører flyttevask i Oslo og Akershus. Fra Asker, Bærum og Oslo sentrum, til Lillestrøm og Ski. Er det større oppdrag, og da spesielt kontorvask eller rengjøring av større bygninger så tar vi oppdrag på hele Østlandet. Kontakt oss, vi finner vi løsning. 

Andre flyttetjenester:  Kontorflytting  Pianoflytting  Bærehjelp  Flytte mellom byer  Lagring  Utleie av flyttebil  Internasjonal flytting

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Flytteutstyr