Flyttevask

Behov for flyttevask? Vi har tre hyggelige flinke damer, som vasker rent og pent for deg! 

Oslo og omegn

Høy kvalitet

Bra priser

Ledig nå

Flyttevask i Oslo og omegn. CreaMan AS har 100 % Fornøydgaranti på vask ved flytting. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Vi er stolte av å ha over 140 anmeldelser med 5 stjerner på Google. Klikk for å lese anmeldelser.

Våre flinke dyktige damer, vasker grundig og pent. Kontakt for uforpliktende tilbud.

Priser

Prisen vurderes etter areal på bolig. Pris for flyttevask, er fra 2500,- Våre priser ligger på markedsnivå. Det sikrer deg som kunde en rengjøring av høy kvalitet. Kontakt kundesenter, for et uforpliktende tilbud. 

Tilpasset din tidsplan

Folk har en travel hverdag. Vi tilpasser oss din tidsplan, og kan utføre flyttevask på kveld og i helger. Har høy kapasitet, og kan utføre oppdrag innen to dager fra bestilling. 

Fornøydgaranti 

CreaMan AS har fornøydgaranti på flyttevask. Det vil si at du ikke betaler, før tjenesten er fullført og du er fornøyd. Våre renholdere går igjennom boligen med deg i etterkant av vask, for evaluering. Når du er fornøyd, betaler du. 

flyttevask oslo

Trenger du også flyttehjelp? Vi er Flyttebyrå Oslo, med lang erfaring og høy kvalitet. Bestill flytting + flyttevask hos oss, og få en trygg og effektiv flytteprosess! 

Flyttevask Oslo

CreaMan AS har lang erfaring med rengjøring for private og bedrifter. Vi er offentlig godkjent renholdsbedrift og benytter kun miljøgodkjente renhold – produkter. Hos oss skal du alltid blir fornøyd, derfor har vi 100 % Kvalitetsgaranti på all flyttevask. 

Utflyttingsvask omfatter

Flyttevask pris

Hva koster flyttevask? Pris på flyttevask varierer etter hvor stort areal som skal rengjøres, og type områder som skal vaskes. Er det f.eks. mange store flater, blir det rimeligere enn hvis det er mange rom og «kriker og kroker». I de fleste tilfeller gir vi konkret pristilbud, hvis du kontakter oss på telefon eller via kontaktskjema. I enkelte tilfeller kommer vi på befaring, og kan gi et konkret pristilbud der og da. Mange ønsker seg en så billig flyttevask som mulig, og det er forståelig. Men samtidig er det viktig at jobben blir grundig gjort, det er det ikke alltid du får blant de aller billigste vaskefirmaene. Vi er ikke blant de billigste, og heller ikke blant de dyreste. Vi ligger på markedspris, der de fleste vaskebyrå bør ligge. Det sikrer deg som kunde en flyttevask av høy kvalitet.
Trygg elektronisk betaling
Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Flytte vask Oslo og Viken

Vi utfører flyttevask i Oslo og Akershus. Fra Asker, Bærum og Oslo sentrum, til Lillestrøm og Ski. Er det større oppdrag, og da spesielt kontorvask eller rengjøring av større bygninger så tar vi oppdrag på hele Østlandet. Kontakt oss, vi finner vi løsning. 

Andre flyttetjenester:  Kontorflytting  Pianoflytting  Bærehjelp  Flytte mellom byer  Lagring  Utleie av flyttebil  Internasjonal flytting

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Flytteutstyr