Flytte til utlandet

Skal du flytte til utlandet? CreaMan AS flyttebyrå bistår private og bedrifter, som skal flytte utenlands. Vi er spesialist på internasjonal flytting, flytter fra Norge til store deler av Europa. Inkludert Danmark, Sverige og Tyskland. Fornøyde kunder er viktig for oss! Vi er stolte av å være blant de høyest rangerte flyttebyråer, med over 160 fornøyde kunder på Google. Høy kvalitet, på markedspris.

Profersjonell flytting utenlands

flytting utland
CreaMan AS bistår når du skal flytte til utlandet.
Våre flinke karer bistår med pakking og bæring.
flytting til utlandet
Vi er fleksible, tar store og små flytteoppdrag.
Sørger for trygg håndtering av dine eiendeler.
internasjonal flytting
Bistår med montering ned og opp, ved behov.
flytting utenlands
Trygg sikring er viktig under transport. Spesielt på lange turer.
flyttebyrå internasjonalt
Hjelper også med rydding, sortering og kast av søppel.
flytt til utlandet
Utfører også bedriftsflytting, til alle land i Europa.

CreaMan AS er en trygg partner ved flytting utenlands. Svært fleksible, flyttehjelpen tilpasses ditt behov. Tar store og små oppdrag, for private og bedrifter. Våre sjåfører har god erfaring på europeiske veier. Vi sørger for at dine eiendeler kommer trygt frem. Et fullservice flyttebyrå, når du skal flytte til utlandet. Høy kvalitet, konkurransedyktig pris. Kontakt for pristilbud eller bestilling. 

Relevant:   Sende flyttelass   Flyttebyrå Norge

Trygg flytting til utlandet

En vellykket utenlands flytting, krever grundig planlegging. Før flyttingen skal skje setter vi oss ned med dere, og planlegger prosessen grundig. Det er viktig for en effektiv og god flytteprosess. Våre sjåfører har lang erfaring med transportoppdrag på norske og europeiske veier. Eiendelene dine sikres alltid etter riktig standarder før transport.

Fullsikret skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Trygg betaling
Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Internasjonal flytting

Å flytte internasjonalt krever god planlegging, slik at prosessen blir effektiv og trygg. Vi tilbyr alt innen flyttetjenester for private og bedrifter. Som totalleverandør bistår vi fra A til Å i flytteprosessen, når du skal flytte utenlands.

 • Planlegging og konsultering
 • Levering av flyttemateriell
 • Rydding, pakking og bæring
 • Montering
 • Flyttetransport
 • Flyttevask
 • Lagring på kort og lang sikt
 • Bortkjøring av avfall og søppel

Hvilke land flytter vi til?

Flytter til store deler av nord, mellom og sør Europa. Det inkluderer Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland, Frankrike, Sveits, Østerrike, Italia og Spania. Skal du flytte til et annet land i Europa? Kontakt oss, så vurderer vi oppdraget. Vi er fleksible og strekker oss langt, for å kunne bistå med flyttingen.

Danmark

Skal du flytte til Danmark? Danmark er et flott land, med hyggelig mennesker og god mat. CreaMan AS bistår private og bedrifter som skal flytte til Danmark. Flytter til hele landet fra Aalborg i nord til København i sør. PS! Vi bistår også med flytting fra Danmark til alle deler av Norge.

Sverige

Skal du flytte til Sverige? Sverige er et vakkert land med fjell, skog, sjø og vidstrakt landskap. CreaMan bistår bedrifter og private som skal flytte til Sverige. Flytter til hele landet fra Luleå i nord til Malmø i sør. PS! Vi kan også bistå med flytting fra Sverige, til alle deler av Norge.

Finland

Skal du flytte til Finland? Finland er et land fylt av skog og mange innsjøer. Det blir kalt «de tusen sjøers land». CreaMan AS bistår med flytting fra Norge til Finland. Fra Helsinki i sør til til Kuusamo i nord. PS! Vi bistår også, hvis du skal flytte fra Finland til Norge.

Tyskland
Flytte til Tyskland? Tyskland er et stort land med ca. 80 millioner innbyggere. De er kjent for storslåtte festninger fra middelalderen, god mat, fotball og lokal øl. Vi bistår med flytting fra Norge til Tyskland. Fra Berlin til Munchen i sør. PS! Vi hjelper deg også med flytting fra Tyskland til alle deler av Norge.
Frankrike
Plan om å flytte til Frankerike? Frankrike er kjent for god vin, utsøkt mat, Tour de France og mote! Skal du flytte til Frankrike, bistår vi med bæring og transport. Flytter til hele landet fra Paris til Marseille. PS! Kan også bistå hvis du skal flytte fra Frankrike til Norge.
 
Andre land vi bistår med utenlands flytting til er:
 • Nederland
 • Belgia
 • Spania
 • Italia
 • Sveits
 • Østerrike
 • Portugal
 • Tjekkia

Flytte fra utlandet til Norge?

Skal du flytte fra Europa til Norge? Vi bistår private og bedrifter som skal flytte fra Europa til Norge. Inkludert fra Danmark, Sverige, Tyskland, Franrike, Finland og Spania. Norge er et vidstrakt land, men vi flytter fra Europa til alle byer i Norge. Fra Kristiansand i sør, til Tromsø i nord. Våre sjåfører har lang erfaring på europeiske og norske veier. Book gjerne et uforpliktende møte over Skype eller telefon her.

Flytte innenlands?
Skal du flytte innenlands? CreaMan AS har sitt hovedkontor i Oslo, og tilbyr flyttehjelp i Oslo, Bærum og Asker.  Men vi bistår også private og bedrifter som skal flytte mellom byer i Norge. Fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Skal du flytte fra Trondheim til Oslo, eller fra Bergen til Oslo? Les gjerne artiklene for mer informasjon.

Spesialist på å flytte utenlands

Enten du skal flytte fra Europa til Norge, eller til Europa fra Norge bistår vi deg. Vi er spesialist på langdistanse flytting, til de fleste land i Europa. Bistår fra start til slutt i flytteprosessen, fra planlegging til bæring og transport. Våre sjåfører har lang erfaring på norske og europeiske veier. Book et møte over Skype eller telefon her.