Flytte mellom byer

Skal du flytte mellom byer i Norge? Vi tilbyr flyttetransport, mellom alle de store byene. Fra Oslo og Kristiansand, til Bergen, Trondheim og Tromsø. CreaMan AS er flyttebyrå Norge! Profesjonell flytting, mellom alle byer i Norge. Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er stolte av å ha, over 100 anmeldelser med 5 stjerner på Google. Klikk for å lese anmeldelser. 

Flytte mellom byer

Relevant:  Flyttebyrå Oslo Stavanger   Flytting Trondheim Oslo  Flytting Bergen Oslo  Flytting utenlands

Bestill flytting + flyttevask og få 20 % rabatt på flyttevasken. Kontakt for bestilling. 

Bedriftsflytting mellom byer

Skal din bedrift flytte mellom byer i Norge? Vi utfører kontorflytting fra Oslo og Østlandet til alle byer i Norge. Profersjonell og effektiv bedriftsflytting, for bedrifter i alle størrelser. CreaMan AS er totalleverandør ved flytting for bedrift. Transporterer ditt flyttelass, trygt og effektivt. 

Trygg flyttetransport

Våre sjåfører har lang erfaring med langdistanse flyttetransport, og transportoppdrag over store deler av sør og Østlandet. Korrekt sikring og trygg atferd på veien er viktig, for å unngå skader under transport. CreaMan er også fullsikret skadeforsikret. 

Full skadeforsikring.

Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Fleksibelt og stort utvalg av flyttetjenester for privat og bedrift. 

Flyttebyrå Norge

Flytte i Norge? Da kan du trygt velge CreaMan AS. Vi er totalleverandør av flyttetjenester og kan bistå med alt fra:

  • Bæring
  • Montering
  • Flyttevask
  • Bortkjøring av søppel
  • Lagring
  • Transport 

 

Vi er flyttebyrå Norge, og bistår deg gjennom hele flytteprosessen. Flytting fra A til Å. Kontakt oss for gratis befaring eller pristilbud.

Mellomlagring

Har du behov for lagring på kort eller lang sikt, når du skal flytte mellom byer i Norge? Vi har trygge og rimlige avtaler med minilager i Oslo. Her kan man lagre alt fra møbler, ski, datautsyr og piano. Lagrene har fleksible åpningstider, man har tilgang til lageret 24/7. 

CreaMan AS flyttefirma holder til i Oslo, og utfører mange flytteoppdrag i Viken og Oslo. Det inkluderer områder som Ski, Drøbak, Moss, Majorstuen, Grunerløkka, Asker, Nordstrand, Bærum, Frogner, Holmenkollen, Sandvika og Vestby.

Flyttehjelp av høy kvalitet på markedspris! Profesjonell flyttetransport i hele Norge, for private og bedrifter. 

Gå til:   Hjem   Om oss   Aktuelt