Flytte mellom byer

Skal du flytte mellom byer i Norge? Vi tilbyr flyttetransport, mellom alle de store byene. Fra Oslo og Kristiansand, til Bergen, Trondheim og Tromsø. CreaMan AS er flyttebyrå Norge! Trygg langdistanse flytting, for private og bedrifter. Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er stolte av å ha, over 160 anmeldelser med 5 stjerner på Google.

Trygg flyttetransport

flytte mellom byer
Vi utfører flyttetransport mellom byer for private. Små og store oppdrag.
Utfører også flytting med transport, for bedrifter og kontorlokaler.
Fullservice flyttebyrå, flyttingen tilpasses ditt behov.
Vi sørger for at dine eiendeler er korrekt sikret, under transporten.
flytting i norge
Med en fleksibel bilpark, utfører vi store og små oppdrag, for private og bedrifter som skal flytte mellom byer i Norge.

CreaMan AS flyttebyrå utfører flyttetransport mellom alle byer i Norge. For private, bedrifter og offentlige aktører. Fleksible tjenester, tilpasset behov. Våre sjåfører har lang erfaring på norske veier, sørger for at dine eiendeler kommer trygt frem. Trygg flyttetransport, til konkurransedyktige priser. Kontakt for bestilling eller pristilbud.  

Relevant:  Flyttebyrå Oslo Stavanger   Flytting Trondheim Oslo  Flytting Bergen Oslo  Flytting utenlands

Flyttetransport for bedrifter

Skal din bedrift flytte mellom byer i Norge? Vi utfører kontorflytting fra Oslo og Østlandet, til alle byer i Norge. Profersjonell og effektiv bedriftsflytting, for firmaer i alle størrelser. CreaMan AS er totalleverandør ved flytting for bedrift. Transporterer ditt flyttelass, trygt og effektivt. 

Ditt flyttebyrå i Norge

Våre sjåfører har lang erfaring med langdistanse flyttetransport, og transportoppdrag over store deler av sør og Østlandet. Korrekt sikring og trygg atferd på veien er viktig, for å unngå skader under transport. CreaMan AS er også fullsikret skadeforsikret. 

Full skadeforsikring.

Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Fullservice flyttetransport

Flytte i Norge? Da kan du trygt velge CreaMan AS. Vi er totalleverandør av flyttetjenester og kan bistå med alt fra:

  • Pakking og rydding
  • Bæring
  • Montering
  • Flyttevask
  • Bortkjøring av søppel
  • Lagring
  • Transport 

Mellomlagring

Har du behov for lagring på kort eller lang sikt, når du skal flytte? Vi har trygge og rimlige avtaler med minilager i Oslo. Her kan man lagre alt fra møbler, ski, datautsyr og piano. Lagrene har fleksible åpningstider, man har tilgang til lageret 24/7. 

Flytte mellom byer gjør du med oss!

CreaMan AS flyttefirma holder til i Oslo, og utfører mange flytteoppdrag i Viken fylke. Det inkluderer områder som Ski, Drøbak, Moss, Majorstuen, Grunerløkka, Asker, Nordstrand, Bærum, Frogner, Holmenkollen, Sandvika og Vestby. I tillegg utfører vi langdistanse flytte transport mellom alle byer i Norge. Med kompetente sjåfører, strålende service og fleksible løsninger, er vi et godt valg. Flyttehjelp av høy kvalitet på markedspris! Kontakt for priser, eller bestilling.

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.