Bærehjelp Oslo

Rask bærehjelp tilpasset ditt behov

bærehjelp oslo
Mindre gjenstander som må bæres? Bestill bærehjelp med en flyttekar.
bærer i oslo
Store gjenstander som må bæres? Bestill bærehjelp med to flyttekarer.
hjelp til å bære
Trenger du bærehjelp og transport? Vi kommer ut, med et par sterke karer og flyttebil.

CreaMan AS rykker raskt ut og bærer for deg!

Bra pris

Oslo og omegn

Superraske

Ledig nå

Fornøyde kunder er viktig for oss! Klikk og les anbefalinger fra over 160 fornøyde kunder. Kontakt for pris eller bestilling av bærehjelp.

Kun bærehjelp?

Trenger du kun hjelp til å bære? Vi rykker raskt ut med en par sterke flyttekarer og hjelper deg å bære. Utfører ofte oppdrag samme dag.

Kun flyttetransport?

Ønsker du å bære selv, og trenger kun hjelp med transport? Vi kommer ut med flyttebil og sjåfør, og frakter eiendeler til ønsket lokasjon.

Bæring og transport?

Tilbyr trygg bæring og transport av dine eiendeler. Vi er totalleverandør, og bistår deg fra A til Å i flytteprosessen.

Bærehjelp Oslo og omegn

Bærehjelp Oslo og omegn. Tilpasset bære hjelp etter behov. Vi stiller opp med sterkt flyttepersonell, som hjelper deg å bære. CreaMan AS flyttebyrå tar oppdrag i Oslo og Viken. Rykker raskt ut og hjelper deg! Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Vi er stolte av over 140 anmeldelser, med 5 stjerner på Google. Se og se våre sterke flyttekarer i aksjon!

Bærehjelp i Oslo

For informasjon om våre flyttetjenester på engelsk, gå til moving company Oslo. Flytting av piano og flygel, er et typisk bærehjelp oppdrag. Det er viktig å håndtere pianoet korrekt under bæring, og sikre det riktig under transport, for å unngå riper og skader. Vi utfører profesjonell pianoflytting og flytting av flygel i alle størrelser og former. Tilbyr også å kaste piano, hvis det er behov for det.

Vi bærer alt!

Våre flyttekarer bærer så og si alt. Effektivt, raskt og trygt. Piano, flygel, store møbler, safe, skap og mye annet. Ring oss, vi finner en løsning.

Trygt og sikkert

Personlige gjenstander er viktig for folk. Det kan ha både materiell og følelsemessig verdi. Det er vi klar over. Derfor bærer vi alltid forsiktig, og sikrer gjenstander om nødvendig. Creaman AS har også fullsikret skadeforsikring

Full skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler, så kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Trygg elektronisk betaling 

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Alt innen flytting

Creaman AS tilbyr en rekke flyttetjenester for privat og bedrift. Vi er fleksible og tilpasser hos dine behov og ønsker. Utfører også flytting på kveld og i helger. Kan bistå gjennom hele flytteprosessen, fra planlegging til flytting og vask. Les gjerne mer om våre flyttetjenester:

 
flyttehjelp oslo

Bære hjelp pris

Pris for bære hjelp i Oslo varierer. Creaman AS er ikke blant de billigste, men heller ikke blant de dyreste. Vi ligger på markedspris, det er der de fleste flyttebyrå bør ligge. På mindre oppdrag, kontakt oss så gir vi deg et pristilbud der og da. Er det større oppdrag, så kommer vi gjerne på en uforpliktende befaring i forkant. 
 

Bærer i Oslo, Asker og Bærum

Vi utfører flyttehjelp og flytting i Oslo og Viken. Det inkluderer byer og tettsteder som Asker, Bærum, Majorstuen, Frogner, Holmenkollen, Grunerløkka, Lørenskog, Nordstrand, Drøbak, Moss, Ski, Langhus, Kolbotn, Lillestrøm, Nesoddtangen, Tomter, Enebakk og Vestby,   Er det større oppdrag, så tar vi jobber også utenfor Oslo regionen. Vi flytter på hele Østlandet ved behov. Kontakt oss, vi finner en løsning. Trenger du flyttehjelp kontakt oss i dag. Vi tilbyr flyttetjenester av høy kvalitet på markedspris. 
 

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.