Flyttetjenester

Flyttetjenester Oslo og Viken. Stort utvalg av flytte tjenester for privat og bedrifter i Oslo, Bærum og Asker. Tjenester av høy kvalitet på markedspris. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Vi er stolte av å ha over 100 anmeldelser med 5 stjerner på Google! Klikk for å lese anmeldelser. 

flyttetjenester oslo

Flyttetjenester Oslo

Vi tilbyr flyttetjenester i Oslo og Akershus. Fra Asker, til SKI og Lillestrøm. Men vi tar også større oppdrag for private og bedrifter på hele Østlandet. Kontakt oss så finner vi en løsning. 

Hvorfor velge oss?

  • Fullsikret skadeforsikring.
  • Gratis befaring.
  • God kapasitet, ledig nå.
  • Tilpasser oss din tidsplan.
  • Enkel og ryddig fastpris. 
Full skadeforsikring.
Selv om man tar alle forhåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.
Sikker elektronisk betaling.
Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Stort utvalg av flytte tjenester 

Vi tilbyr en rekke tjenester for private og bedrifter som skal flytte. Det inkluderer:

 

Vi er fleksible og utfører flytteoppdrag på kveld og i helger. God kapasitet, vi kan ta oppdrag omgående. Kontakt for gratis befaring eller pristilbud.

Andre tjenester:  Rengjøring  Montering  Utbedringer  Kontoravvikling  Dødsbo   Bortkjøring av søppel 

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt