Flytte bedrift

Å flytte bedrift er en utfordrende prosess. Det er mye som skal gjøres, samtidig som arbeidshverdagen skal bli minst mulig påvirket. Flytting av bedrift krever grundig planlegging mellom firma, ansatte og flyttebyrå, slik at prosessen går effektivt.

flytte bedrift

Siste artikler:   Jeg skal flytte   Flytte møbler   Flyttetips

Å flytte bedrift

Når man skal flytte bedrift er det mye som skal gjøres. Man må melde varig adresseendring via flyttemelding, transportere møbler og utstyr, flytte over strøm og internett og ta hensyn til de ansattes arbeidshverdag. Målet bør være at flyttingen i minst mulig grad påvirker firmaets jobbhverdag. Det krever gundig planlegging og samkjøring mellom alle parter. Eiere, ansatte og flyttefirma. 

Hva påvirker flyttingens kompleksitet?

Enkelte flytteoppdrag er mer komplekse enn andre. Det som avgjør flyttingens kompleksitet er:

 • Størrelsen på firma. Jo større bedrift, jo mer omfattende blir flyttingen.
 • Lengden på flyttingen. Jo lengre man skal flytte, jo mer tid og ressurser kreves.
 • Bedriftens eiendeler. Jo flere eiendeler bedriften har, desto mer montering, bæring og transport kreves. 

Nytting informasjon ved flytting for bedrift

CreaMan AS er flyttebyrå Oslo, som har hjulpet mange firmaer med flytting. Vi opplever at mange har spørsmål tilknyttet adresseendring, flyttemelding og overføring av strøm og nettleie. Derfor har vi samlet informasjon, når din bedrift skal flytte. Vi håper artikkelen er informativ og nyttig. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss. 

Varig adresseendring

Skal bedriften flytte må man melde varig adresseendring. Gjelder for ny permanent adresse i Norge, eller utlandet. Det er viktig for å få brev og pakker til korrekt adresse. Bestilling av varig adresseendring, gjøres elektronisk på Bring.no.

Flyttemelding for bedrifter

Gjennom flyttemelding på Flytteportalen.no, kan du sende flyttemelding til alle dine leverandører og kunder. Her kan du velge i over 200 000 selskaper eller organisasjoner. Du kan også laste opp egne registre. Enkelt og trygt, du fyller ut en flyttemelding, som du sender til alle dine leverandører, kunder og samarbeidspartnere. 

Melde flytting

Når foretaket skal flytte, er det viktig å melde flytting. Slik at du får oppdatert adresse, hvor posten skal sendes. Bedriften bør melde flytting i god tid, grunnet noe behandlingstid. Å melde flytting for foretak gjøres på Bring.no.

Flytte strøm, nettleie og internett

Husk og ordne med flytting av strøm, nettleie og internett i god tid før flyttingen. Da sikrer du deg en enklere flytteprosess, og unngår unødvendige gebyrer.

 • Flytte strøm ordnes via din eksisterende leverandør. Dersom din bedrift ikke velger strømleverandør når dere flytter, vil adressen havne på såkalt leveringsplikt hos den lokale netteieren i området. Dette kan medføre dyre gebyrer. Derfor anbefaler vi å avklare dette i god tid før bedriften flytter.
 • Overføring av internett kan du gjøre via din eksisterende leverandør. Gi beskjed i god tid, slik at internett er på plass når bedriften flytter inn.
Velge flyttebyrå

Å velge riktig flyttebyrå, er avgjørende når din bedrift skal flytte. Vi anbefaler:

 • Å velge et byrå som er totalleverandør. Som kan bistå med alt fra pakking, montering, rengjøring og transport.
 • Å sjekke byråenes referanser med kontorflytting. Insister på å få referanser fra tidligere oppdrag.
 • Innhent flere tilbud, og sammenlign priser. Da unngår du de dyreste og billigste aktørene.
 • Sjekk opp byråenes forsikringer.
 • Vurder flyttebyråenes økonomi på Proff.no.
 • Velg et flyttefirma som er god på planlegging og koordinering. 
 • Insister på befaring i forkant.

Bestill bedriftsflytting

Hos CreaMan AS kan du bestille flytting for bedrift. Vi utfører kontorflytting i hele landet, for små og store bedrifter. Flere år i bransjen, har gitt oss mange gode referanser. Vi er det flyttebyrå i Oslo, med høyest score på Google med over 160 anmeldelser.

Totalleverandør ved bedrift og kontorflytting

Bistår med flytting fra A til Å, inkludert montering, pakking, bæring, flyttevask, bortkjøring av søppel, transport og mellomlagring. CreaMan AS er et sikkert valg når din bedrift skal flytte. Utfører flyttetransport i hele Norge, og til alle EU/EØS land. Kontakt for priser eller befaring. 

Flytte bedrift i år

Det er viktig å være oppmerksom på prosessen for flytting. Når det gjelder flyttemelding, adresseendring og overføring av diverse tjenester, som vil kunne endre seg fra år til år. Husk å les sist oppdatert informasjon for flytting for bedrifter. Skjema og registreringer endrer seg, det er viktig å holde seg oppdatert. Kontakte oss gjerne for informasjon. Vi holder oss oppdatert, og svarer på dine spørsmål. CreaMan AS bistår mange bedrifter med flyttehjelp hvert år, det holder oss ajour på informasjonen du trenger.