Vask av dødsbo

Vask av dødsbo Oslo og Viken. Uansett om boligen skal leies ut eller selges, så trengs det en skikkelig rengjøring, etter at boligen er tømt. Vi vasker ned hele boligen, slik at den er 100 % klar for visning eller innflytting. Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er stolte av å ha over 100 fornøyde kundeanmeldelser på Google. Det er noe vi har jobbet hardt for å oppnå! Vi er rengjøringsbyrå i Oslo, og utfører alt inne vask og rengjøring. Tjenester av høy kvalitet på markedspris.

rengjøring av dødsbo

Totalleverandør ved avvikling

CreaMan AS er totalleverandør ved avvikling av dødsbo. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging til sluttføring. Bistår med:

La et byrå bistå gjennom hele prosessen. Det er mer praktisk, enklere og rimeligere for deg. Vi kommer gjerne på gratis uforpliktende befaring. 

Rengjøring Oslo og Viken

Vi rengjør dødsbo i Oslo og Viken. Det omfatter blant annet Asker, Bærum, Oslo by, Lillestrøm, Moss, Ski, Lørenskog, Askim, Drøbak, Kolbotn og Nordstrand. Har vi kapasitet utfører vi oppdrag på hele Østlandet. Inkludert Drammen, Tønsberg og Fredrikstad. Kontakt oss, vi finner en løsning.  

Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt oss  Aktuelt  Flytteutstyr

Kontakt

Tjenester

10% Rabatt

Ved bestilling av flytting . Samme høye kvalitet bare bedre pris.