Flytting Oslo

Flytting Oslo og omegn. Trenger du hjelp til å flytte? CreaMan AS flyttebyrå bistår med flytting for privat og bedrift. Ingen oppdrag for store eller små. Alt innen flyttehjelp.

Oslo og omegn

Høy kvalitet

Gratis befaring

Ledig nå

Profesjonelle flyttetjenester av høy kvalitet. Flytter i Oslo, Asker, Bærum, Ski og Lillestrøm. Fornøyde kunder er viktig for oss! Klikk og les tilbakemeldinger fra over 100 fornøyde kunder. Trenger du hjelp til å flytte, kan du trygt velge oss. Kontakt for gratis befaring.  

flytting oslo

Relevant:  Sende flyttelass  Hva koster flyttevask

Flytting i Oslo

CreaMan AS er flyttebyrå Oslo, som tilbyr alt av flytting for privat og bedrift. Tar oppdrag i alle størrelseordner, ingen oppdrag for store eller for små! Bistår fra A til Å i flytteprosessen, og hjelper deg med:

 • Planlegging og koordinering
 • Levering av flyttemateriell og utstyr
 • Rydding, sortering og pakking
 • Montering
 • Bæring og transport
 • Sortering og bortkjøring av søppel
 • Flyttevask
 • Mellomlagring
 • Utbedringer/Handy man – oppdrag

La et flyttefirma, hjelpe deg med alt når du skal flytte. Det blir enklere og rimeligere for deg! Flytting Oslo, Asker og Bærum. Kontakt for kostnadsfri befaring.

Hjelp til flytting? Alt av flyttetjenester.

Trenger du hjelp til å flytte, bistår vi med alt av flyttetjenester. Det inkluderer:

 • Bærehjelp
 • Flytting av piano og flygel
 • Kontorflytting
 • Rengjøring
 • Bortkjøring av avfall
 • Utleie av flyttebil og sjåfør
 • Demontering og re – montering
 • Flyttetransport i hele Norge
 • Flyttetransport til Europa
Flytting Oslo pris

Pris varierer mellom flyttebyråene i Oslo. Du finner aktører som ligger både over og under markedspris. Det er mange firma som tilbyr hjelp med flytting, det presser prisene ned. Samtidig er det flere useriøse aktører, som tilbyr veldig billige flyttetjenester. Vi anbefaler å ikke velge et billig alternativ, risikoen øker da for en dårlig flytteopplevelse. Aktører som tilbyr flytting til svært billige priser, benytter også i større grad svart arbeid, med persnell som ikke snakker norsk. Tyveri og skadeverk, forkommer også. CreaMan AS tilbyr flytting i Oslo på markedspris. Det sikrer deg en trygg flytting, av høy kvalitet. 

Flytte piano? Vi er ekspert på flytting av piano og flygel. Våre sterke flyttekarer har utført mange hundre pianoflytt de siste årene. Trygg bæring og transport av ditt piano. Gå til Pianoflytting Oslo for mer informasjon.

hjelp med flytting

Trenger du hjelp til flytting i Oslo, kontakt oss! Vi har lang erfaring, og bistår deg gjerne. 

Hjelp til flytting Nav

Trenger du økonomisk støtte fra det offentlige ved flytting? Du kan få støtte til flytteutgifter hvis du må flytte til et annet sted i Norge for å begynne i ny jobb. Det gjelder også hvis du må flytte til et annet land i Norden eller EU/EØS. Les mer om de offentlige støtteutgiftene, og hjelp til flytting på NAV. NAV har også flere fysiske lokasjoner du kan oppsøke i Oslo. Blant annet i:

 • NAV arbeidslivssenter Oslo – C. J. Hambros plass 2, 0164 Oslo
 • NAV Grünerløkka – Marstrandgata 6, 0566 Oslo
 • NAV Hjelpemiddelsentral Oslo og Akershus – Kabelgata 2, 0580 Oslo
hjelp til flytting

Flytting Oslo og omegn

CreaMan AS bistår med hjelp til flytting, for private husholdninger, bedrifter og offentlige aktører. Tar oppdrag i alle størrelser. Utfører flytting, både på kveld, natt og helger. Høy kvalitet og konkurransedyktig pris. Områder vi betjener, inkluderer:

 • Oslo by
 • Asker
 • Bærum
 • Lillestrøm
 • Romerike
 • Nesoddtangen
 • Follo og Ski
 • Drøbak
 • Moss
Flytting til hele Europa

Tilbyr også flytte – transport fra Østlandet, til Kristiansand, Stavanger, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø. Skal du flytte utenlands? Vi utfører flytting fra Norge, til alle land i Europa. Trygg flyttetransport av dine eiendeler, våre sjåfører har lang erfaring på europeiske veier. CreaMan AS er ditt beste alternativ ved flytting. Høy kvalitet, hyggelige ansatte og konkurransedyktige priser. Kontakt for gratis befaring. Vi ser frem til å høre fra deg!

Siste:   Hvordan frakte Tv   Flyttebyrå Oslo Stavanger 

Kontakt

Aktuelt